17588
22:56 26.102018

«Минай» здолав рівненський «Верес» і став лідером Другої ліги України (ФОТО)

Спорт 1670

Сьогодні, 26 жовтня, у рамках 15-го туру Другої ліги України з футболу «Минай» приймав рівненський «Верес».

Закарпатський колектив після невдалого вояжу на Черкащину (команда Ігоря Харьковщенка поступилася «Черкащині-Академії» 0:3) прагнув реабілітуватися перед рідними вболівальниками і продовжити безпрограшну серію на своєму полі (7 матчів: 6 перемог, 1 нічия).

У першій половині поєдинку на полі було багато боротьби, але обмаль небезпечних моментів. Найреальнішу нагоду відзначитися мав Роберт Гегедош, та пробити повз кіпера і влучити у ствір воріт нападник не зумів.

А ось другий тайм був куди цікавішим. Минайські футболісти зі старту другої 45-хвилинки взяли м’яч під свій контроль і постійно загрожували воротам суперника. На 64-й хв. після подачі кутового м’яч потрапив до Гегедоша і той націленим ударом відправив круглого у сітку воріт (1:0). Зупинятися на досягнутому закарпатці не збиралися і через п’ятнадцять хвилин подвоїли перевагу: Владислав Микуляк точною передачею знайшов Василя Бецу і захисник господарів ударом головою відкрив лік своїм забитим м’ячам у професійній кар’єрі (2:0). На фінальний штурм гості не спромоглися. Колектив з Ужгородщини впевнено контролював хід гри й довів справу до важливої перемоги. До слова, рахунок міг стати розгромним, але наприкінці зустрічі рівнян врятувала поперечина (удару завдавав Гегедош).

Завдяки перемозі над «Вересом» та поразці «Калуша» від житомирського «Полісся» (0:1) «Минай» очолив турнірну таблицю групи А Другої ліги України.

«Минай» «Верес» (Рівне) – 2:0 (0:0)

Голи: Роберт Гегедош 64, Василь Беца 79.

«Минай»: Сергій Мелашенко, Василь Беца (Стефан Федак 89),  Петро Стасюк, Василь Кобін, Ігор Ощипко, Владислав Микуляк (Едуард Сухомлин 87), Яромир Лобода, Максим Гавриленко, Роберт Смокоровський (Іван Капустей 69), Василь Пиняшко (Олексій Шпак 82), Роберт Гегедош.

Головний тренер: Ігор Харьковщенко.

«Верес»: Максим Бабійчук, Тарас Пінчук, Олександр Дубіна, Ярослав Рафальський, Марат Даудов (Валерій Сад 77), Олексій Бондаренко (Максим Саламаха 83), Максим Боровець, Владислав Семенчук, Олег Маїк, Антон Яременко, Іван Гребенюк.

Головний тренер: Олег Шандрук

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах