17635
20:45 29.102018

Хустяни здобули 6 медалей на чемпіонаті області з пауерліфтингу

Спорт 3045

Днями в ужгородському спортивному комплексі “Юність” відбувся чемпіонат Закарпатської області з пауерліфтингу з жиму лежачи й класичного жиму лежачи, в якому взяли участь атлети з різних куточків краю.

Уже за доброю традицією Хуст представила команда потужних спортсменів, які неодноразово здобували найвищі нагороди на змаганнях різних рівнів. Так, і цього разу на чемпіонаті області кожен із хустських пауерліфтерів відзначився у своїй ваговій категорії. Так, серед представниць прекрасної статі в класичному жимі лежачи чемпіонками стали Ірина Сенкевич (до 57 кг) та Ольга Якоб (84+).

Серед чоловіків у жимі лежачи з використанням спеціального екіпірування у категорії до 105 кг найкращий результат показав Богдан Міговк. Успішно дебютував на чемпіонаті області й Віталій Русин, здобувши срібло у жимі лежачи та бронзу у класичному жимі лежачи. До слова, спортсмен минулого літа отримав важку травму, однак завдяки системним тренуванням та неабиякій силі волі відновив форму і, як наслідок, продемонстрував високі результати, вкотре довівши, що пауерліфтинг – це спорт для сильних та вольових. У класичному жимі лежачи в категорії до 105 кг срібло виборов Андрій Смерека.

Щиро вітаємо спортсменів міста над Тисою та бажаємо подальших перемог.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах