17980
14:49 13.112018

Тренери ДЮСШ «Минай» беруть участь у «Odessa Football Forum 2018»

Спорт 2015

Цими днями в Одесі на стадіоні «Чорноморець» триває перший «Odessa Football Forum 2018», ціль якого – сприяти підвищенню рівня підготовки кваліфікованих тренерів в дитячо-юнацькому футболі, а також використання сучасних технологій у роботі з командами.

Серед сотень учасників зі всієї України є і троє представників Закарпаття: директор нашої ДЮСШ Сергій Білан, а також тренери – Микола Цимбал та Михайло Чернявський.

– Ми розуміємо, що основний капітал – це люди: тренери, персонал, гравці. Тому наше основне завдання – постійний розвиток, безперервний процес навчання (ми ростемо разом із нашими вихованцями). Адже, самі, отримуючи нові знання, – можемо чомусь навчити дітей, виховати підростаюче покоління. Важливо і те, що на цьому форумі у нас є можливість комунікувати із іншими футбольними співробітниками із усієї України, налагоджувати комунікацію, обмінюватися досвідом та слухати про іноземну практику, – зазначають закарпатці.

Як зазначають організатори, «чимало українських дитячо-юнацьких тренерів не мають можливості виїжджати на стажування в європейські академії, отримувати нові знання і переймати передовий досвід роботи. Тому було вирішено запросити в Україну відомих футбольних фахівців, які допоможуть нашим тренерам підвищити кваліфікацію, як то кажуть, на місці. Акцент зроблений на дитячо-юнацькьому футболі.. Тренери цих вікових груп зможуть отримати в Одесі сучасну методичну базу щодо роботи з юними футболістами».

Підтримку в організації форуму зробило керівництво ФК «Чорноморець», яке надало для його проведення головний стадіон клубу. У конференц-залі тривають теоретичні заняття із організації та методики побудови тренувального процесу, цікаві лекції ведуть іноземні спеціалісти, із залученням українських профі. На футбольному полі арени відбуваються практичні заняття (тут задіяні вихованці СДЮШОР «Чорноморця»).

Загалом, участь у форумі беруть понад 150 представників дитячо-юнацьких шкіл зі всієї України і з-за кордону. А знаннями ділилися, зокрема: Вілі Шульдес (ФК «Рапід» Відень, Австрія), Алекс Великих (ФК «Кальярі» Італія), Роджер Мейхстрі (УЄФА), Олег Сагайдак (Wyscout), Дані Бігас (ФК «ПАОК» Салоніки, Греція), повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах