18533
15:03 6.122018

Хустські «елітівці» успішно виступили на Всеукраїнських змаганнях зі спортивного танцю. ФОТО

Спорт 13241

Минулими вихідними в Івано-Франківську відбулися відкриті кваліфікаційні змагання зі спортивних танців. Свою грацію, майстерність виконання та любов до танцю на франківському паркеті продемонстрували і юні вихованці танцювального клубу “Еліт”. Загалом місто над Тисою представили 43 спортсмени. Юні танцюристи здобули багато перших та призових місць, а головне – значно підвищили свою майстерність та рівень.

“Змагання – це досвід, це здобуті кваліфікаційні бали, це спортивні розряди. Спортивні танці (європейська та латиноамериканська програми) – надзвичайно вишуканий, елітний, дорогий вид спорту, що потребує чималих зусиль як спортсменів, так і тренера, й батьків. А найголовніше – це постійний процес навчання і вдосконалення: семінари з залученням тренерів світового рівня, тренувальні збори, індивідуальні заняття, робота над іміджем та стилем пари, і,звичайно ж, – досвід, який здобувається на паркеті на змаганнях.

Наразі багато дітей зареєструвалися для участі в змаганнях, що відбудуться 16 грудня в Києві. Сподіваюся, що всі виступи будуть призовими й переможними, і в кінці року кожен спортсмен, маючи певну кількість балів, отримає уже вищу кваліфікацію”, – поділилася з “Карпатським об`єктивом” заслужений тренер України, суддя вищої категорії, президент Закарпатського обласного осередку Асоціації спортивного танцю України, керівник ТК “Еліт” Владислава Костак.

Призерами та переможцями в своїх категоріях на Всеукраїнських кваліфікаційних змаганнях у Івано-Франківську стали пари: Гінцяк Станіслав – Улашин Єлизавета, Довжанин Володимир – Буришин Камілла, Бобіта Ігор – Антонюк Оксана, Волошин Артем – Волошин Вікторія, Волошин Назар – Штефан Аліна, Лендяк Андрій – Плескун Анастасія, Новак Юрій – Семенова Ніколетта.

Переможці в категорії “Соло”: Молнар Анастасія, Бонь Андріана, Заруцька Анастасія, Якоб Анастасія, Короп Богдана, Драгула Богдана, Кулешник Марійка, Лемко Владислава, Лобазова Владлена, Маслей Каріна, Микитинець Анастасія, Рущак Діна, Чонка Адель, Ревуцька Анастасія, Січ Діана, Бобіта Олександра, Величко Катерина, Гінцяк Олександра, Грицак Олександра, Густі Ксенія.

Богдана КЛЕКНЕР, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Двох мешканців Тячівщини засудили до 3 років за ґратами за ухилення від мобілізації
10:40
Ужгородські надзвичайники загасили пожежу в надвірній споруді
10:16
Ужгородський Водоканал повідомив, де в місті не буде води
09:44
В Ужгороді попрощалися із Сергієм Нестеренком
09:24
У Косоньському ліцеї провели традиційну посвяту випускників 
09:12
Спроба суїциду у ТЦК на Закарпатті: з'явилась реакція військових
08:55
6500$ за незаконний перетин кордону: на Закарпатті правоохоронці заблокували канал переправлення військовозобовʼязаних
08:46
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Всі новини