18721
14:22 17.122018

Ужгородські та тернопільські гандболістки обмінялися перемогами

Спорт 2658

У п’ятому турі Вищої ліги України з гандболу серед жіночих команд СДЮСШОР «Карпати» (Ужгород) приймала тернопільський «Економ-університет». Ігри відбулися 14–15 грудня в СК «Юність».

У Західній групі, де виступають наші дівчата, іде серйозна боротьба за плей-оф. Нагадаємо, що за чемпіонське звання після першого етапу змагань боротимуться дві кращі команди з кожної групи. Наразі СДЮСШОР «Карпати» відстає від лідируючої двійки, тож у домашніх двобоях із «Економ-університетом» необхідно було набрати якомога більше очок.

Перша гра. На майданчику зійшлися дві рівні команди. Господарки в першому таймі показали дещо кращу гру, ніж суперниці, і здобули мінімальну перемогу (14:13). Після перепочинку тернополянки швидко відновили паритет і захопили лідируючу позицію (18:19). Доля протистояння вирішувалася в завершальній 20-хвилинці. У той час як «Економ-університет» раз по раз завершував свої атаки результативними кидками, «карпатівки» відчували серйозні проблеми із реалізацією моментів. У підсумку, 29:37 на користь гостей. Найрезультативнішими серед ужгородок були Катерина Фенинець (9 м’ячів) та Анна Гававка (8).

Друга гра. Повторна зустріч цих команд проходила в цікавій та безкомпромісній боротьбі й тримала в напрузі від першої й до завершальної хвилини. Ужгородська СДЮСШОР зробила правильні висновки з попереднього протистояння і змогла здобути необхідний результат (28:25). Вагомий внесок у перемогу своєї команди зробили Аліса Петрів (8 м’ячів), Анна Гававка (7) та Євгенія Когуч (5).

Наступні матчі за участю нашої команди заплановані на лютий 2019 року. На виїзді ужгородки протистоятимуть «Поділлю» (Кам’янець-Подільський).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах