1965
09:31 12.072016

Лідери покинули ужгородські «Карпати»

Спорт 3026

Вчора, 11 липня, ужгородські гандболістки вийшли з відпустки.

636eed0-img-7765_новый размер

У складі віце-чемпіонок України суттєві зміни: Ужгород залишили 8 гравців, практично всі – з основного складу. Про кадрову ситуацію в клубі сайту Федерації гандболу України розповів головний тренер «Карпат» Борис Петровський:

«Карпати» залишили Дар’я Кот, Іванна Мигович, Марина Лєбєдєва, Дарина Каганець,Олена Косик, Беата Цубина, Надія Воронова, Вікторія Бабій. Гандболістки були вже давно в команді, вони досягли максимуму в чемпіонаті України і тепер прагнуть проявити себе на більш високому рівні. Кот продовжить кар’єру в Туреччині, Мигович – в Угорщині, поїде закордон Цубина, розглядає варіанти Лєбєдєва, Косик переходить в «Галичанку», Воронова, можливо, завершить кар’єру через травму.

Фінансова ситуація в «Карпатах» нормальна. Просто у нас йде омолодження команди. У нас є люди на перегляді, багато гандболісток зі спортшколи. Кого з них будемо брати в команду, визначимось найближчими тижнями. Зараз тренуємось в Ужгороді. Звичайно, через такі великі зміни в складі, стиль нашої гри може змінитись. Про завдання на сезон поки не говоримо, адже ми тільки почали підготовку».

Довідка. «Карпати» не опускались нижче другого місця в чемпіонаті України упродовж 6 останніх років. Тричі поспіль ужгородська команда завойовувала золото (2012, 2013, 2014), а в двох останніх чемпіонатах брала срібло (2015 та 2016). Також в колекції «Карпат» срібло 2011 та бронзові медалі 1997 та 2008.

Сергій ЦУКІЛО

ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах