19696
12:10 19.022019

Зимова першість Берегівщини з футболу: огляд матчів 3-го туру

Спорт 2033

У неділю, 17 лютого, відбулись матчі третього туру зимової першості Берегівського району з футболу.

Зона А

«Запсонь» – «Гела – Магнум» (Берегово) – 3:2

Після матчів другого туру «Запсонь» задачу мінімум виконала. Незалежно від результату цієї гри вони займали першу сходинку турнірної таблиці групового етапу. Задача максимум для них – мати 100-відсотковий результат. Можливо це та швидкий гол на 4 хвилині, який провів у ворота команди Берегова Андрій Орос, і вплинуло на гру команди в подальшому. Вони діяли в’яло і в подальшому краще виглядали футболісти ФК «Гела – Магнум». На 32 хвилині Микола Беца зрівнює рахунок. Щоправда на 42 хвилині Габор Берец виводить «Запсонь» уперед. На 52 хвилині Василь Василинець встановлює паритет – 2:2. Здавалося? що цього разу берегівці зможуть вибороти як мінімум нічию. Але «Гела – Магнум» прагнула перемоги і була близька до взяття воріт. Але гол Андрія Ороса на 63 хвилині приніс Запсоні третю поспіль перемогу – 3:2.

«В. Бийгань» – «М. Добронь» – 1:2

Напередодні гри в перемозі футболістів Великої Бийгані мало хто сумнівався, але футбол є футбол. Коли команди вийшли на поле, побачивши стартовий склад господарів стало зрозуміло, що гра для них буде важкою. Так і сталося. Кадрові проблеми вплинули на рахунок та їх гру. У результаті поразка 1:2. У ФК «М. Добронь» на 32 хвилині відзначився Василь Форкош. На 52 хвилині Йосип Югас зрівняв рахунок, а на 62 хв. Чобо Чучка забезпечив перемогу команді з Малої Доброні.

Зона В

«Кідьош» – «Бадалово» – 1:2

Гра добре знайомих суперників в цілому була рівною. Команди володіли ініціативою почергово. Закономірним результатом була б нічия. Але в Бадалові грає всюдисущий і швидкий Іштван Паловці, якого і можна назвати героєм матчу. Іштван, граючи в захисті, на 27 хвилині відкрив рахунок у матчі. Щоправда на 44 хвилині Василь Маргітич його зрівняв. Але знову Паловці веде команду до атаки, у карній штрафній захисники Кідьоша його зупиняють з порушенням, і арбітр гри Андрій Сімку вказує на одинадцятиметровий штрафний. Флоріан Орос не схибив, принісши перемогу Бадалову 2:1.

«Інтер» (Берегово) – «Яноші» – 0:2

Те що «Яноші» фаворит гри і отримає перемогу не сумнівався ніхто. Виникало питання: з яким рахунком. Але треба віддати належне юним футболістам «Інтера», які мужньо чинили опір більш досвідченому супернику. Хоч вони і не створили за гру жодного серйозного моменту у воріт суперника, зате доволі грамотно захищали власні ворота. Але дві помилки на підступах до власної штрафної, які завершилися прицільними ударами Адама Барти та Соболча Ача завершилися поразкою 0:2.

Федерація футболу Берегівського району 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах