20276
13:08 25.032019

Відомі імена фіналістів Зимової першості Закарпаття

Спорт 2297

24 березня у смт Середнє та місті Виноградів відбулися півфінальні матчі Зимової першості Закарпаття з футболу 2019.

На цій стадії змагань рахівські «Карпати» зустрічалися з «Ужгородом», а виноградівський «Севлюш» протистояв «Вільхівцям». «Ужгород» та «Севлюш», які були фаворитами звітних протистоянь, підтвердили своє реноме. Обидва матчі були цікавими та видовищними.

«Ужгород» – «Карпати» (Рахів) – 6:0

Команда з обласного центру з перших хвилин заволоділа м’ячем і активно йшла вперед. Вже на 18-й хв. Вадим Селещук вивів «Ужгород» уперед, а за хвилину Сергій Машталір подвоїв перевагу своєї команди. Ще до перерви міг бути оформлений розгром, однак підопічних Мирослава Баб’яка підвела реалізація. Хороші моменти для взяття воріт змарнували Олександр Бако, Іван Русин та Адріан Пуканич.

На старті другого тайму Русин все ж забив. Іван вийшов віч-на-віч із голкіпером і уміло його переграв (3:0). Рахів’янам було важко стримувати тиск суперника, і «Ужгород» на 53-й хв. збільшив гандикап до чотирьох м’ячів. Вдруге у цій грі відзначився Машталір. На досягнутому команда з обласного центру не зупинилася і в завершальній чверті поєдинку провела ще два взяття воріт. Результативними ударами на 66-й і 87-й хвилинах відповідно відзначилися Антон Предчук та Вадим Ференцик.

«Карпати», у свою чергу, не награли навіть на гол престижу. Завдяки розгромній перемозі з рахунком 6:0 путівку до фіналу виборов «Ужгород».

«Севлюш» (Виноградів) – «Вільхівці – 1:0

Ці команди вже зустрічалися у цьогорічній Зимовій першості. На стадії групового етапу мінімальну перемогу з рахунком 1:0 здобув колектив із Тячівщини. Виноградівці прагнули взяти реванш і пробитися до головного матчу турніру, однак і «Вільхівці» ставили перед собою завдання подолати півфінальний раунд. Тож на нас чекав захопливий футбольний двобій.

Господарі діяли першим номером і раз-по-раз створювали гострі моменти біля воріт суперника. Пробити міцний опір «Вільхівців» виноградівцям було складно. Надійно на останньому рубежі діяв Віталій Гринишин. І все ж перед перервою «Севлюш» зумів відкрити рахунок. Вдало на добиванні зіграв один із лідерів команди – Михайло Чедрик. За рахунку 1:0 команди пішли на перерву.

У другій 45-хвилинці виноградівці більше володіли ініціативою, однак збільшити свою перевагу не вдалося. «Вільхівці» у свою чергу не тільки відсиджувалися в обороні, а й зробили кілька спроб відіграти, та завдати результативного удару гостям так і не вдалося. У підсумку поєдинок завершився перемогою «Севлюша» (1:0).

«Ужгород» та «Севлюш» ще до початку змагань вважали головними фаворитами турніру, тож їх зустріч у фінальному поєдинку обіцяє бути цікавою.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах