20490
15:18 8.042019

Відкритий чемпіонат Закарпаття з кіокушин карате WKB. Фото

Спорт 2525

У суботу, 6 квітня, в СК «Зінедін», що на Ужгородщині, відбулося яскраве спортивне дійство.

Відкритий чемпіонат області з кіокушин карате WKB зібрав на Срібній землі близько 200 спортсменів з Ужгорода, Мукачева, Херсона та Полтави. Більше третини спортсменів – представники Закарпаття. Змагання проходили серед хлопців та дівчат різних вікових груп. Наймолодшим учасникам чотири роки, а найстаршим – сімнадцять. Головною метою заходу є популяризація кіокушин карате на Закарпатті, а також підвищення майстерності юних спортсменів.

Протягом дня у «Зінедіні» тривали захоплюючі двобої. Учасники активно готувалися до своїх сутичок і виходили на поєдинки максимально сконцентрованими. Кожен спортсмен налаштовувався винятково на перемогу і прагнув посісти найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Найкращих у категоріях нагороджували кубками, медалями та грамотами.

Закарпатські каратисти відзначилися високим рівнем майстерності і зуміли вибороти велику кількість медалей різного ґатунку. Наші спортсмени у загальнокомандному заліку обійшли херсонців та полтавців, які розташувалися на другому-третьому місцях відповідно.

У клубному заліку не було рівних херсонському колективу, якому дісталася найвища позиція рейтингу. На другому місці завершили змагання представники мукачівського клубу «Яструб». Їх земляки, які представляють «Чемпіон», посіли третю позицію. На четвертій сходинці фінішували ужгородці, а на п’ятій – полтавці. Мукачівський «Таймаз» був вимушений задовольнитися шостим місцем.

Загалом турнір пройшов на хорошому рівні. Учасники мали змогу перевірити свої сили на фоні суперників з інших регіонів України, а також здобути цінний досвід.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах