2052
08:51 16.072016

У збірної України з футболу новий головний тренер

Спорт 1494

15 липня у Будинку футболу було обрано нового керманича національної збірної команди України. Виконавчий комітет Федерації футболу України одноголосно підтримав кандидатуру Андрія Шевченка на посаді наставника «синьо-жовтих», – повідомляє офіційний сайт ФФУ.

PKU9574_новый размер

Контракт із 39-річним спеціалістом буде підписано за схемою «2+2» – на два роки із можливістю пролонгації угоди на такий самий термін.

До тренерського штабу головної команди країни увійдуть італійці Мауро Тассотті та Андреа Малдера, відомі своєю роботою у структурі італійського «Мілану», а також іспанець Рауль Ріанчо, який з 2014 по 2016 рік працював помічником головного тренера у київському «Динамо».

«Стати головним тренером національної збірної України – це велика честь для мене. Сьогодні я готовий очолити головну команду країни і взяти на себе всю відповідальність за кінцевий результат збірної. Своїм головним завданням я бачу створення боєздатного колективу, здатного вирішувати високі завдання. І друге – повернути довіру українських уболівальників якісною грою збірної України.

Я буду залучати в команду молодих футболістів за умови їх відповідності рівню і вимогам збірної України. Для мене головними критеріями роботи зі збірною є сувора дисципліна, чітка організація і баланс в команді, висока самовіддача і позамежна мотивація. Буде максимальна концентрація і самовіддача футболістів на поле – буде і позитивний результат», – прокоментував своє призначення Шевченко.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах