20607
17:50 14.042019

«Нічний забіг» під ужгородськими сакурами

Спорт 2255

Близько дві сотні учасників зібрав нічний забіг, що пройшов у суботу, 13 квітня, в Ужгороді у рамках вже традиційного фестивалю «Сакура-фест».

Цей спортивний захід було організовано Управлінням у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради за підтримки Закарпатського представництва Федерації бодібілдингу України, Федерації легкої атлетики Закарпатської області, Ужгородської дитячо-юнацької школи №1 та меценатів.

Маршрут ініціатори спортивного дійства обрали вже теж традиційний – «площа Театральна – вулиця Корзо– набережна Незалежності – міст Масарика – Київська набережна– площа Театральна».

Перед стартом забігу організатори привітали та нагородили спортсменку-фeхтувальницюАнaстасіюГoлич– вихованкуУжгородської ДЮCШ №1, якa вибoрола брoнзу на 52-их мiжнародних дитячих iграх у Єрyсалимі.

Після реєстрації всіх бажаючих взяти участь у забігу на площі Театральній відбулася розминка, яку провела Інна Орос – відома закарпатська спортсменка та персональний тренер мережі оздоровчих фітнес-центрів «ViperGym».

Для багатьох ця дистанція видалася легкою прогулянкою, а дехто дійсно старався і в кінцевому рахунку досяг фінішу. По завершенню забігу організатори привітали та відзначили переможців (1-3 місця), вручивши їм кубки та солодкі презенти, подарункові сертифікати на відвідування вище зазначеного фітнес-центру.

Окремо були відзначені дві номінації – «Наймолодший учасник забігу», яким став 1-річний Назар Марценишин, батьки якого отримали для маленького спортсмена сертифікат на 10 відвідувань мотузкового парку. та «Найстарший учасник забігу», яким став 59-річний Василь Шароді, – йому вручили сертифікат на 5 сеансів масажу. Крім цього обом спортсменам вручили пам’ятні сувеніри та смаколики.

Юрій КОПИНЕЦЬ, фото автора

 

 

 

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах