20678
16:01 16.042019

Хустські пауерліфтери – кращі в області

Спорт 3307

Саме так коротко можна охарактеризувати результати чемпіонату Закарпатської області з жиму лежачи та класичного жиму, який відбувся 13 квітня у с.Зарічово Перечинської ОТГ.

На змагання з`їхалися атлети з усіх куточків Срібної Землі. Відрадно, що з-поміж серйозних конкурентів загальнокомандне перше місце святкували саме хустяни, виборовши на чемпіонаті всі призові місця.

Так, серед жінок на найвищу сходинку п’єдесталу пошани з класичного жиму піднялися Ірина Сенкевич (до 57 кг) та Ольга Якоб (до 84 кг). Дебютантка змагань Тетяна Лукачко (до 47кг) посіла почесне 2 місце. Серед чоловіків у класичному жимі 2 місце здобув майстер спорту Сергій Шустур (до 83 кг).

Золоті медалі в жимі з екіпіруванням вибороли Віталій Фанта (до 83 кг), Михайло Чохняй (до 93), майстер спорту Богдан Міговк (до 105 кг).

Майстер спорту Віталій Монич (до 120 кг) здобув золото як у класичному жимі, так і в жимі з екіпіруванням. Віталій Русин (до 105 кг) посів 2 місце в класичному жимі, 3 місце – в жимі з екіпіруванням та виконав норматив кандидата в майстри спорту. В абсолютній першості у класичному жимі цілеспрямований та вольовий атлет зайняв 3 місце, це при тому що займається силовим видом спорту трохи більше, ніж півроку.

У абсолютній першості у жимі з екіпіруванням не було рівних Богдану Міговку – 1 місце, Віталій Монич посів 2 місце. Серед жінок у абсолютній першості Ольга Якоб здобула 2 місце, Ірина Сенкевич стала третьою.

Щиро вітаємо спортсменів з вдалими виступами, що продемонстрували високий рівень їхньої підготовки та силу духу. Бажаємо подальших перемог!

Богдана КЛЕКНЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах