20774
14:06 24.042019

На головній спортивній арені Ужгорода проходить Всеукраїнська спартакіада серед допризовної молоді

Спорт 3565

На стадіоні «Авангард» м.Ужгород триває ІІ етап Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді за участі команд міст та районів області. За повідомленням головної суддівської колегії (головний суддя Михайло Пантьо, голова мандатної комісії Любов Подгорська) на спартакіаду заявлено 18 команд адміністративно-територіальних одиниць області загальною кількістю близько 200 осіб.

У Закарпатській області організаторами Спартакіади виступили управління молоді та спорту, департамент освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації, обласний військовоий комісаріат, обласні організації товариства сприяння обороні України та фізкультурно-спортивного товариства „Динамо” України.

Відкриття Спартакіади традиційно розпочалося з урочистого проходження маршем, шикування колон учасників та вітальних слів від організаторів змагань.

Відповідно до Регламенту про проведення Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді у 2019 році, затвердженого Міністерством молоді та спорту України та погодженого Міністерством освіти і науки України, Генеральним штабом Збройних Сил України та Всеукраїнською федерацією військово-спортивних багатоборств допризовники змагаються у 5 дисциплінах:

Метання гранати (суддя на дисципліні І.Шангін)

Стрільба з пневматичної гвинтівки (суддя на дисципліні В.Стегура)

Біг на 100 та (суддя на дистанції Н.Новікова)

Біг на 1000 м. (суддя на дистанції А.Коломоєць)

Підтягування (суддя на дисципліні А.Плєханов)

Участь у суддівській роботі Спартакіади цьогоріч прийняли студенти факультету здоров’я та фізичного виховання Ужгородського національного університету.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах