20885
12:01 2.052019

«Минай» знову програв і погіршив своє турнірне становище

Спорт 1886

У рамках 23-го туру Другої ліги України з футболу закарпатська команда здійснила вояж на Черкащину, де зійшлася з місцевою «Черкащиною-Академією».

Як і очікувалося, очна зустріч претендентів на підвищення у класі пройшла у цікавій конкурентній боротьбі й тримала в напрузі з першої до завершальної хвилини. Вболівальники, які мали змогу відвідати цю гру, стали свідками п’ятьох результативних атак. Цього дня м’ячі влітали у сітку воріт на будь-який смак: дальні удари, постріли зі стандарту, результативні удари з карної зони.

На 38-й хв. зустрічі господарям удалося вийти вперед: Олег Тарасенко завдав дальнього удару метрів з 40-ка і відправив «круглого» точно у верхній лівий кут воріт. Більше голів у першому таймі не було, а от друга 45-хвилинка розпочалася з двох взяттів воріт.

На 48-й хв. гості отримали право на небезпечний штрафний удар. Виконувати вирок арбітра взявся Карноза. Артур пробив потужно і встановив на табло паритет – 1:1. А через три хвилини минайці порушили правила у власному штрафному майданчику і суддя вказав на 11-меровий удар. З «позначки» результативно пробив Віталій Бойко (2:1). Однак закарпатці вдруге в цій зустрічі змогли відігратися. На 63-й хв. забитим м’ячем відзначився Анатолій Нурієв (2:2).

Команда Ігоря Харьковщенка була близькою, щоб здобути нічию і привезти додому важливий заліковий бал, однак господарі дотиснули суперника і на 86-й хв. вирвали бажану перемогу. Вирішальний результативний удар на рахунку Вадима Тенжицького (3:2).

Головна футбольна команда Закарпаття опустилася на четверту сходинку турнірної таблиці групи А (34 очка). Відставання від лідера – 5 очок. У наступному турі минайці приймуть «Калуш». Гра запланована на 5 травня (початок о 16:00).

«Черкащина-Академія»: Олексій Майборода, Олег Домальчук, Олег Тарасенко, Анатолій Бурлін, Вадим Чорний, Олександр Цибульник, Олександр Медведь (Вадим Тенжицький 77), Дмитро Кошелюк (Іван Тищенко 66), Віталій Тимофієнко (Максим Зеленевич 90), Андрій Сторчоус (Леван Кошадзе 85), Віталій Бойко.

«Минай»: Артем Кулініч, Олег Допілка, Ігор Ощипко, Василь Беца, Петро Стасюк, Максим Гавриленко, Олег Дмитренко, Василь Пиняшко (Михайло Кополовець 64), Вадим Страшкевич (Роберт Смокоровський 85), Владислав Микуляк (Артур Карноза 46), Анатолій Нурієв.

Інші результати 23-го туру:

«Нива» (Вінниця) – «Буковина» (Чернівці) – 1:0.

«Калуш» – «Полісся» (Житомир) – 1:2.

«Верес» (Рівне) – «Чайка» (П.Борщагівка) – 1:0.

«Поділля» (Хмельницький) – «Нива» (Тернопіль) – 0:3.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах