21284
11:56 16.052019

Вольова звитяга «Минаю» у протистоянні з чернівецькою «Буковиною». ФОТО

Спорт 1660

Вчора, 15 травня, відбулися перенесені матчі 21-го туру Другої ліги України з футболу сезону 2018/19.

Команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Якщо буковинці борються за збереження прописки у третьому за силою дивізіоні держави, то закарпатці ведуть боротьбу за вихід у Першу лігу України. Для виконання поставлених цілей обом командам необхідно було брати максимум очок, а тому поєдинок вийшов цікавим і непередбачуваним.

У першій 45-хвилинці чернівецький колектив уміло стримував атаки господарів і зумів зберегти свої ворота неушкодженими. А за три хвилини до завершення першого тайму «Буковина» і зовсім повела в рахунку:  Віталій Кузів з правого флангу прострілив у центр штрафної, де Антон Батрак точним ударом увігнав м’яч у сітку воріт суперника. Господарі за кілька миттєвостей могли відігратися, однак Роберт Гегедош чудову гольову нагоду змарнував.

У другому таймі минайська команда відчутно додала і переломила хід протистояння на свою користь. На 70-й хв. господарі заробили право на небезпечний штрафний удар, який взявся виконувати Карноза. Артур чудовим пострілом встановив на табло паритет – 1:1. Забитий м’яч додав упевненості підопічним Кирила Куренка і вони стали небезпечніше діяти біля воріт гостей. За десять хвилин до завершення основного часу «Минай» досяг свого: Артем Кулініч вибив м’яч від власних воріт майже до штрафного майданчика буковинців, де круглого підхопив Гегедош, Роберт увірвався у карну зону і з гострого кута  забив переможний м’яч (2:1).

Зявдяки звитязі над «Буковиною» та невдачі вінницької «Ниви» у грі з житомирським «Поліссям» (1:2) «Минай» піднявся на другу сходинку турнірної таблиці. За два тури до завершення чемпіонату відставання від лідера – «Черкащини-Академії» (Білозір’я) – всього два очки. Наступний матч команда з Ужгородщини проведе найближчої неділі, 19 травня, проти хмельницького «Поділля». Гра відбудеться у с. Минай і розпочнеться о 17:00.

Інші матчі 21-го туру:

«Черкащина-Академія» (Білозір’я) – «Чайка» (П.Борщагівка) – 4:1

«Калуш» – «Нива» (Тернопіль) – 4:3

«Нива» (Вінниця) – «Полісся» (Житомир) –1:2

«Верес» (Рівне) – «Поділля» (Хмельницький) – 2:3.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах