21690
14:20 3.062019

«Севлюш» лідирує в чемпіонаті Закарпаття з футболу

Спорт 5655

У суботу, 1 червня, на футбольних полях області відбулися ігри сьомого туру Вищої ліги Закарпаття.

Матчі 7-го туру вийшли видовищними та цікавими, адже в усіх чотирьох поєдинках інтрига тривала з першої до завершальної хвилини, а перемоги були зафіксовані винятково мінімальні.

«Вільхівці» – «Витязь» (Концово) – 3:2

Саме ця гра була найрезультативнішою у турі. Вже на 2-й хв. господарі вийшли вперед (результативним ударом відзначився Олександра Септа), однак концівська команда швидко відігралася: на 9-й хв. Едуард Дзьоба встановив паритет (1:1). Під завісу першого тайму вболівальники стали свідками ще двох взяттів воріт: спочатку на 33-й хв. забив Мартин Бакша («Вільхівці»), а ще через чотири хвилини точним ударом відзначився Юрій Каганець (37). Тож на перерву команди відправилися за нічийного результату – 2:2.

А в другій 45-хвилинці команда з Тячівщини зуміла вирвати перемогу, яка дозволила вийти на друге місце турнірної таблиці. Автором вирішального голу на 67-й хв. став Олександр Грицкевич.

«Карпати» (Рахів) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 0:1

Цей поєдинок зібрав чималу глядацьку аудиторію – на рахівський стадіон завітали близько 900 уболівальників. Долю протистояння двох амбітних колективів вирішив один точний удар. Все йшло до нульової нічиєї, однак за дві хвилини до завершення основного часу мукачівці зуміли провести бажану гольову атаку й здобули три залікові бали. А героєм зустрічі став Ігор Королевич, який записав на свій рахунок єдиний гол зустрічі.

«Середнє» – «Севлюш» (Виноградів) – 0:1

Виноградівцям удалося забити швидкий м’яч, який допоміг команді здобути важливу виїзну перемогу над головним конкурентом минулого сезону в боротьбі за чемпіонство. На 7-й хв. результативними діями відзначився Михайло Чедрик. У наступні майже півтори години гри голів уболівальники так і не побачили. Виноградівці здобули мінімальну перемогу і продовжують лідирувати в чемпіонаті. Середнянці ж, ідуть восьмими.

«Карпати» (Дубове) – «Поляна» – 1:2

Дубівчани на екваторі першого тайму повели в рахунку, однак довести справу до перемоги їм не вдалося. На гол Михайла Мокана полянці відповіли результативними ударами Едуарда Мельника (86) та Івана Грубінки (90). Ця поразка для «Карпат» стала четвертою у чемпіонаті. У шести іграх дубівчани здобули всього два очки, які не дозволяють покинути крайню сходинку турнірної таблиці Вищої ліги.

Іршавська «Бужора» звітний тур пропускала.

Розклад матчів 8-го туру:

9 червня (неділя)

«Поляна» – «Вільхівці»

«Севлюш» (Виноградів) – «Карпати» (Дубове)

МФА «Мункач» (Мукачево) – «Середнє»

«Бужора» (Іршава) – «Карпати» (Рахів)

«Витязь» (Концово) – вихідний.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах