21737
11:10 6.062019

Огляд чвертьфінальних матчів Кубка Закарпаття з футболу

Спорт 2931

Вчора, 5 червня, на футбольних полях області відбулися перші ігри 1/4 фіналу Кубка Закарпаття 2019.

В усіх чотирьох матчах були явні фаворити, адже представники Вищої ліги Закарпаття на своєму полі приймали команди з Першої ліги. Вищі за класом колективи здобули переконливі перемоги і наблизилися до півфіналу.

МФА «Мункач» (Мукачево) – «Колос» (Іванівці) – 5:0

Мукачівський колектив за багатьма показниками переважав суперника і створив собі комфортний гандикап перед матчем-відповіддю. Вже на 6-й хв. Василь Герег вивів господарів уперед, а на екваторі першого тайму Віталій Міклош подвоїв перевагу своєї команди. На досягнутому підопічні Віктора Ряшка не зупинилися і довели справу до розгрому. Забитими м’ячами також відзначилися Іван Бийса (61) та Михайло Фляшко (75), а автор першого результативного удару (Василь Герег) на 78-й хв. оформив дубль.

«Витязь» (Концово) – «Колос» (Ракошино) – 3:1

Господарям поля удалося провести швидкий гол (уже на 10-й хв. забитим м’ячем відзначився Віталій Медведєв), який додав команді впевненості. Згодом «Колос» створив кілька небезпечних моментів, однак витиснути з них максимум не вдалося. А от на початку другої 45-хвилинки «Витязь» забив вдруге (Медведєв оформив дубль). На 60-й хв. гості заробили право на 11-метровий удар, який впевнено реалізував Юрій Сінкін. Та завершальне слово було за господарями. На 72-й хв. концівська команда зусиллями Івана Скунзяка забила втретє і зробила заявку на прохід до наступного раунду змагань.

«Севлюш» (Виноградів) – «Тячів» – 3:0

Як і очікувалося, виноградівці здобули переконливу перемогу над представником Першої ліги. Дебютне взяття воріт господарі провели на 23-й хв. (точний удар на рахунку Юрія Чонки). А після перепочинку «Севлюш» зусиллями Дениса Ребрика (68) та Пилипа Кольцуна (78) зміцнив свою перевагу. Добре в цій грі зіграла не тільки атакувальна ланка господарів, а й захисна, адже вдалося зберегти свої ворота неушкодженими.

«Вільхівці» – «Вонігово» – 4:1

Перша половина протистояння пройшла без забитих м’ячів, а от після перерви близько 400 вболівальники стали свідками п’ятьох результативних атак. У складі господарів забитими м’ячами відзначилися Мартин Бакша (46), Мирослав Мудра (50) та Олександр Грицькевич (66, 74). Гол престижу у складі «Вонігова» забив Олександр Пацкан (61).

Матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка Закарпаття з футболу відбудуться 19 червня.

Олег МИКИТА

Фоторепортаж із матчу «Витязь» (Концово) – «Колос» (Ракошино)

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах