21972
12:45 21.062019

ДЮСШ Рахів (Ясіня) – переможець Першої ліги ДЮФЛ Закарпаття U-15

Спорт 2769

Днями у Буштині відбувся фінальний етап Дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття серед команд Першої ліги (2004–2005 ррн.).

Півфінальні матчі, поєдинок за третє місце та фінальна гра пройшли у цікавій конкурентній грі. Визначити фаворитів звітних двобоїв було складно. Кожен з колективів мав можливість поборотися за титул.

Доля першої перепустки до фіналу визначалася у серії пенальті, адже в основний час ДЮСШ Рахів (Ясіня) та ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) голів не забивали, а от у серії пенальті влучнішими виявився колектив з Ясіня (5:4).

Основний час іншої півфінальної гри (ДЮСШ «Колос» (Мукачівський район) – Рахівська районна ДЮСШ (В.Бичків) також завершився внічию (2:2), в серії пенальті перемогу здобула Рахівська районна ДЮСШ (В.Бичків) (5:6).

У грі за третє місце ФК«Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) обіграв ДЮСШ «Колос» (Мукачівський район) (1:1, пен. 3:2), а у фінальному матчі ДЮСШ Рахів (Ясіня) виявилася сильнішою за Рахівську районну ДЮСШ (В.Бичків) (1:0).

Оргкомітет також визначив кращих гравців фінальних поєдинків:

– Сергій Русин (ДЮСШ «Колос», Мукачівський район);

– Віталій Дюгов (ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) ;

– Максим Рус (Рахівська районна ДЮСШ, В.Бичків);

– Віталій Рус (ДЮСШ Рахів, Ясіня).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах