22025
15:05 24.062019

«Минай» поступився у закордонному товариському матчі

Спорт 2381

Як і півроку тому, так і зараз, закарпатський клуб поступився у Бардейові місті місцевому «Партизану».

Цей перший товариський поєдинок в рамках підготовки до Першої ліги мав відбутися 22 червня на стадіоні «Минай». Але через певні причини «Партизан» не зміг приїхати і закарпатці вирішили навідатися на їх поле – в Бардейов.

Звісно, довга дорога, спека та початок зборів, які завжди даються важко футболістам після відпустки, далися взнаки. Тому свіжості «минайцям» не вистачало. Це мабуть і стало причиною того, що закарпатці не показали своєї гри у першому таймі. А ось «Партизан» цим скористався і забив 2 голи.

В другому таймі наша команда зібралася і стала виглядати набагато краще. Додали у швидкості, почали виникати моменти у воріт словацького клубу. Один з них реалізував досвідчений Владислав Микуляк. На жаль, більше голів «минайці» не забили. Хоч і мали непогані шанси – зокрема, у того ж Микуляка.

У підсумку в першому товариському матчі «минайці» зазнають поразки 1:2. Проте перейматися з цього приводу не варто. По-перше, це лише початок важких зборів, де основна задача – підготуватися до дебюту в Першій лізі. А для цього треба ігрову практику. По-друге, весняна половина сезону якраз починалася з поразки в товариському матчі в Бардейові. Всі пам’ятають, що закінчилося це все підсумковою перемогою в групі «А» Другої ліги.

Загалом, цей матч дав потрібну інформацію для тренерського штабу «Минаю» щодо стану футболістів та гравців, які є на перегляді, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах