22113
13:29 1.072019

Огляд матчів 11-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу

Спорт 1925

Поєдинки одинадцятого туру елітного футбольного дивізіону краю відбулися у неділю, 30 червня.

Команди Вищої ліги знову потішили вболівальників високою результативністю (у чотирьох поєдинках було забито 15 голів). Ми стали свідками як упевнених перемог фаворитів, так й інтригуючих зустрічей подібних за рівнем гри колективів.

«Поляна» – МФА «Мункач» (Мукачево) – 1:2

Вийшов цікавий та непередбачуваний футбольний двобій, адже на полі зустрічалися претенденти на медалі. Уже в дебюті зустрічі вболівальники стали свідками взяття воріт у виконанні гостей. На 4-й хв. результативним ударом відзначився Іван Станкович. Наступної гольової атаки довелося чекати годину ігрового часу. На 64-й хв. полянці заробили право на 11-метровий удар, який вдало виконав Володимир Бабич. Все йшло до нічиєї, та на завершальних хвилинах матчу мукачівцям удалося вирвати важливу виїзну перемогу. Автором вирішального голу став Віталій Трачук.

«Севлюш» (Виноградів) – «Середнє» – 6:0

Як і очікувалося, беззаперечний лідер чемпіонату області здобув переконливу вікторію над командою з нижньої частини турнірної таблиці. Вже на 2-й хв. зустрічі господарі поля після автоголу Миколи Джанди повели в рахунку, а ще до свистка на перерву був оформлений розгром (4:0). Результативними діями відзначилися Денис Ребрик (22), Ерік Віщак (35) та Юрій Чонка (41). На досягнутому колектив Валентина Слюсара не зупинився і збільшив свою перевагу до шести точних пострілів. У підсумку Ребрик оформив дубль (64), а крапку в зустрічі на 78-й хв. поставив Михайло Чедрик.

«Бужора» (Іршава) – «Вільхівці» – 1:3

Іршавський колектив, котрий наразі замикає турнірну таблицю, не зумів скласти серйозної конкуренції претенденту на нагороди. «Вільхівці» протягом матчу володіли ігровою перевагою і зуміли втілити її у три забиті м’ячі. Позитивний результат команді з Тячівщини забезпечили Володимир Товт, Мирослав Мудра та Артур Апіян, котрі відзначалися результативними ударами на 15-й, 73-й та 75-й хвилинах відповідно. Господарі поля на компенсованих арбітром хвилинах один м’яч відіграли (гол в активі Івана Бандуровича), однак на більше «Бужору» не вистачило.

«Витязь» (Концово) – «Карпати» (Рахів) – 1:1

Обидва колективи прагнули здобути перемогу, яка б дозволила трохи покращити турнірне положення та додала впевненості команді перед перервою. Першими відкрили рахунок гості: на 20-й хв. результативним ударом відзначився Юрій Яремчук. Рахів’яни були близькими до вікторії, та на завершальних хвилинах усе ж пропустили. Чудовим ударом зі штрафного на 88-й хв. відзначився кращий бомбардир «Витязя» – Руслан Соскида. У підсумку поєдинок завершився внічию 1:1, а команди набрали по одному заліковому балу.

Матчами 11-го туру завершилася перша частина Вищої ліги Закарпаття з футболу 2019. Поновиться боротьба у найвищому дивізіоні області на початку осені.

Олег МИКИТА

Фоторепортаж із поєдинку «Витязь» (Концово) – «Карпати» (Рахів)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах