22304
12:28 16.072019

ФК «Минай» повертається на рідний стадіон

Спорт 2359

Вболівальники «Минаю» дочекалися. Сьогодні вони матимуть змогу побачити свою улюблену команду наживо. Вперше на підготовчих зборах «минайці» зіграють товариську гру вдома – на рідному стадіоні «Минай». Спаринг-партнером буде майбутній суперник по Першій лізі – «Агробізнес» з Волочиська (Хмельницька обл.).

Суперник «Минаю» ще рік тому був абсолютним чемпіоном Другої ліги. Але минулий сезон склався для них не надто добре – команда лише завдяки перемозі в стикових матчах із запорізьким «Металургом» зуміла зберегти прописку у Першій лізі. Тому зараз команда з Хмельниччини дуже ретельно готується до сезону.

У це міжсезоння колектив очолив цікавий тренер – Остап Маркевич. Це син одного з найкращих українських наставників Мирона Маркевича. Це буде перша серйозна робота молодшого Маркевича в українському футболі, адже до цього часу він близько трьох років працював тренером у академії іспанського «Вільяреала», зокрема, тренував команду U-19.

«Агробізнес», як і «Минай», вирішив готуватися до Першої ліги на Закарпатті. Вони приїхали сюди 7 липня і тренуються на базі стадіону «Авангард» в Ужгороді. Встигла команда з Хмельниччини і провести чимало товариських поєдинків – і з суперникам хорошого рівня. Так, підопічні О. Маркевича зіграли внічию з прем’єр-ліговським «Львовом» 3:3, програли львівським «Карпатам» 0:2, і вже безпосередньо в Ужгороді зіграли внічию з «Волинню» 1:1. А буквально на цих вихідних перемогли ФК «Ужгород» з рахунком 3:0.

Звісно, «минайці» в цьому поєдинку будуть прагнути лише позитивного результату, незважаючи на статус товариського матчу. Зрештою, останній свій поєдинок наша команда на стадіоні «Минай» перед власними вболівальниками провела аж 19 травня – ще в рамках Другої ліги з хмельницьким «Поділлям». Фактично це буде перша гра в новому сезоні на рідній арені. Хоч і неофіційна.

До того ж, це буде перша гра перед вболівальниками під керівництвом Василя Кобіна. Одним словом, мотивацій «минайцям» достатньо. До речі, не виключено, що цього тижня вдома проведуть ще одну гру.

Гра з «Агробізнесом» відбудеться 16 липня і розпочнеться о 18.00, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини