22617
14:06 9.082019

Завтра «Минай» зіграє з одеським «Чорноморцем»

Спорт 1796

10 серпня команда з Ужгородщини проведе другу домашню гру в цьому сезоні у Першій лізі. В рамках 3-го туру суперником буде іменитий одеський «Чорноморець».

Ця команда грізна не тільки іменем. Клуб, який минулого сезону досить несподівано вилетів з УПЛ, тепер ставить задачу повернутися в еліту українського футболу. Хоч тепер лише буде 3 тур, але вже зараз очевидно, що наміри одеситів не розходяться із реальністю.

«Чорноморець» поки що єдина команда у Першій лізі, яка виграла обидва свої поєдинки: перемогли «Черкащину» та «Гірник-Спорт» з однаковим рахунком 3:1. Експерти називають «Чорноморець» і кращим у лізі за самою грою. Це доводить Після другого туру  статистика від провідної міжнародної компанії Wyscout, яку оприлюднив офіційний сайт ПФЛ. Так, одесити в минулому турі були одними з кращих за ударами у площину воріт із середньої дистанції та за кількістю точних та розрізних передач у матчі. А ще у команди за підсумками гри з «Гірник-Спортом» хороший відсоток володіння м’ячем – більше 65% та відмінний інтенсивний пресинг без м’яча.

Все це доводить, що цієї суботи «минайцям» буде дуже складно. Суперник у порівнянні з минулим сезоном не став слабшим. До того ж, в клуб повернулися з-за кордону досвідчений воротар Безотосний та півзахисники Ярошенко та Ткачук. Окрім того, у їх складі грає нещодавній чемпіон світу U-20 Микола Мусолітін та досвідчений Володимир Аржанов, який вже відзначився у двох матчах двома голами та найбільшою кількістю ударів по воротам. Та і тренує колектив іноземний тренер із великим досвідом – Ангел Червенков.

У свою чергу, наших «минайців» це не лякає. Футболісти закарпатського клубу зізнаються: в суботу вони дадуть бій одеситам. До того ж, виїзна нічия з «Миколаєвом» додала впевненості та настрою для нашої команди. Тому очікуємо хороший бій.

Тим більше, «минайці» традиційно непогано грають з клубами рівня УПЛ. Згадуємо нещодавню нічию у товариському матчі у Львові з «Карпатами» 2:2 та гру на Кубок України в жовтні з «Динамо», де ми хоч і програли 1:3, але зіграли із грандом українського футболу дуже гідно.

І у матчі з одеським «Чорноморцем» нашій команді, звісно, треба буде підтримка вболівальників. Матч розпочнеться о 17.00, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини