22727
12:00 13.082019

«Калуш» по-вольовому обіграв «Ужгород»

Спорт 1912

У неділю, 11 серпня, в рамках 3-го туру Другої ліги України з футболу «Калуш» на своєму полі приймав ужгородський ФК.

Після домашньої поразки від житомирського «Полісся» (1:2) закарпатці хотіли реабілітуватися у матчі з калушанами. Наші хлопці прагнули нав’язати супернику серйозну боротьбу і їм це вдалося. На жаль, не вдалося тільки зачепитися за позитивний результат, хоч шанси на це були.

Господарі поля більше володіли м’ячем, проводили більше атак і частіше загрожували воротам суперника, однак, не зважаючи на це все, першими зуміли забити гості. На 40-й хв. Адріан Пуканич вивів Машталіра на вигідну ударну позицію і Сергій майстерно переграв голкіпера – 0:1. Саме за такого рахунку команди відправилися на перерву.

На відміну від першого тайму, в другому калушани зуміли втілити свою ігрову перевагу в забиті м’ячі. На 47-й хв. голом відзначився Данило Книш, а ще через тринадцять хвилин результативного удару вдалося завдати Володимиру Савошку (2:1). У крайньому триместрі гри в обох колективів виникали гольові моменти, та реалізувати їх не вдавалося. Фінальний свисток сповістив про вольову перемогу «Калуша» з рахунком 2:1.

«Ужгород» провів непоганий поєдинок, але вдруге поспіль зазнав мінімальної поразки. Після трьох зіграних турів команда з обласного центру Закарпаття має 3 очки і займає 7 позицію турнірної таблиці. Лідером групи А є «Полісся», котре здобуло максимальний результат – 9 залікових балів. До трійки кращих також входять «Калуш» і тернопільська «Нива», які набрали 7 та 6 очок відповідно. Варто зазначити, що тернопільський провів на одну гру менше.

Наступним суперником команди Василя Варги буде хмельницьке «Поділля». Поєдинок відбудеться 16 серпня на полі закарпатської команди. А вже наступного тижня наша команда дебютуватиме в Кубку України. Суперник наразі ще не відомий.

«Калуш»: Єгор Попович, Володимир Сениця, Святослав Лаврук, Роман Лебедь (Дмитро Скакун 67), Данило Книш, Володимир Заваляк, Володимир Савошко, Ігор Поручинський, Іван Легкий (Андрій Драган 71), Ігор Богач (Владислав Танчин 80), Богдан Денега (Владислав Горбаченко 46).

Головний тренер – Павло Блажаєв.

«Ужгород»: Мирослав Лютнянський, Станіслав Котьо, Кирило Пасічник, Вадим Селещук, Стефан Федак, Владислав Павленко (Юрій Дрозд 77), Віктор Ряшко (Володимир Дуран 69), Адріан Пуканич, Віктор Масікевич (Іван Русин 46), Сергій Машталір, Артем Корольчук.

Головний тренер – Василь Варга.

Інші матчі 3-го туру:

«Поділля» (Хмельницький) – «Нива» (Вінниця) – 2:1.

«Верес» (Рівне) – «Чайка» (П.Борщагівка) – 1:0

«Буковина» (Чернівці) – «Нива» (Тернопіль) – 0:2

«Полісся» (Житомир) – «Оболонь Бровар-2» – 4:1

«Діназ» (Вишгород) – вихідний.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
Всі новини