22917
12:24 23.082019

«Минай» на своєму полі зустрінеться із кременчуцьким «Кремнем»

Спорт 1822

23 серпня напередодні Дня Незалежності України, «Минай» зіграє свій третій домашній поєдинок у Першій лізі в рамках 5 туру. Суперником буде – чемпіон минулорічної Другої ліги України кременчуцький «Кремінь».

Одна з головних мотивацій поєдинку – це реванш за минулорічний фінал Другої ліги. Саме «Кремінь» три місяці тому завадив «минайцям» заволодіти «золотими» медалями цього турніру. Нагадаємо, що той матч відбувався 1 червня у Кропивницькому. І саме «Кремінь» переміг у тому матчі з рахунком 0:1.

В цю п’ятницю буде чудова нагода взяти реванш у команди з Полтавщини. Щоправда, це вже буде трохи інша команда. Залишив клуб автор «золотого» голу в тому матчі Костянтин Черній, який відправився грати спочатку у Латвію, а потім у запорізький «Металург». Також нема вже в клубі воротаря Котлярова та старожила Вовкодава, які також брали участь у фіналі Другої ліги.

Натомість прийшло чимало новачків: воротар Будюк з київського «Арсеналу», захисник Городенко з дубля «Чорноморця» та Зозуля із «Гірника-Спорт», півзахисник Скоблов із краматорського «Авангарду», Павлик із польської «Радуньї» та Єрмаченко із грузинського «Шевардені», нападник Тарануха з житомирського «Полісся» та Куць з «Нікополя».

Як для новачка Першої ліги, команда виглядає досить непогано – 5 очок у 4 матчах. Але є два «але». По-перше, дві гри «Кремінь» грав з вчорашніми новачками – «Металургом» та «Черкащиною». По-друге, в останньому турі команда вдома програла «Гірник-Спорту», який до цього матчу взагалі очок не здобував.

Загалом, у «Кремня» наразі 1 перемога, 2 нічиї та 1 поразка – і 9 місце у турнірній таблиці. «Минайці» від цієї команди відстають лише на 1 очко.

І це буде додаткова мотивація на цей поєдинок для нашої команди. Особливо після прикрої поразки у Києві від «Оболоні-Бровар», закарпатці будуть прагнути реабілітуватися. До того ж, «минайці» не проти відновити чудову традицію, започатковану ще в минулому сезоні, коли команда виграла вдома 13 з 17 домашніх матчів. У Першій лізі закарпатці виграли тільки 1 матч з 2. Тепер чекаємо на 15 перемогу місцевих улюбленців на стадіоні «Минай».

Гра розпочнеться о 17.00. Вхід на стадіон з 16.30, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах