23492
15:08 13.092019

«Минай» на рідному полі протистоятиме лідеру Першої ліги України

Спорт 2002

14 вересня «минайці» проведуть свій п’ятий домашній поєдинок в рамках Першої ліги. І гра буде дуже цікавою. В гостях у нас буде нинішній лідер – «Агробізнес» з Волочиська (Хмельницька обл.).

Команда, яку очолює син Мирона Маркевича Остап, впевнено очолює турнірну таблицю Першої ліги. У неї найбільше перемог з усіх – 6. При чому 2 з них – на виїзді. І, що цікаво, «Агробізнес» здобув 6 перемог поспіль у останніх 6 матчах. І перемагали не тільки колективи знизу турнірної таблиці, а й таких суперників як «Металіст 1925» та «Рух».

Як так сталося, що «Агробізнес», який ще минулого сезону врятувався від вильоту в Другу лігу лише у стиках, а тепер впевнено лідирує? А все тому, що клуб влаштував суттєву перебудову. По-перше, прийшов новий амбітний тренер – Остап Маркевич, який перед цим працював в Іспанії. По-друге, у міжсезоння суттєво посилили та, що важливо, омолодили склад. Залучили навіть легіонера з Іспанії – захисника Педро Гарсію з «Бетіса» і який вже зараз доводить свій клас.

Завдяки таким змінам, у «Агробізнеса» з’явилося більше комбінаційної гри, стали гострішими фланги, покращилася гра в нападі. За короткий проміжок Маркевич привив іспанську філософію гри в пас, у нього гравці групи атаки розкриваються краще, а захист залишається надійним.

«Зараз Агробізнес перебуває ще у процесі вдосконалення своєї гри, постійно працюємо над виправленням помилок, – зазначив у одному з інтерв’ю гравець команди Руслан Черненко, автор дубля в останньому матчі команди з «Гірник-Спортом». – Мова футболу одна, тому ми швидко призвичаїлися до вимог нового головного тренера. Розуміємо, чого від нас вимагає Остап Миронович, і, головне, втілюємо свої напрацювання під час матчів».

Тим не менше, «минайці» готові дати бій такому серйозному супернику. Наша команда наразі на ходу: в останніх 4 поєдинках ми набрали 10 очок. А останні 2 гри ми виграли. Між іншим, у Першій лізі ми продовжуємо і свою успішну домашню серію: «Минай» виграв останні 3 гри на рідній арені. А перемога над «Агробізнесом» може стати 17-ою для нашого клуба на цьому стадіоні.

«Минайці», між іншим, вже грали з цією командою. Клуб з Волочиська, як і ми, проводили літні збори в Ужгороді і зустрілися на стадіоні «Минай» у товариській грі. Тоді «Агробізнес» виграв з рахунком 2:3. У нашої команди в тій грі відзначився Пиняшко та Карноза. В суботу хороша нагода взяти реванш. Матч розпочнеться о 17.00, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах