23978
15:09 12.102019

В обласному центрі стартував Чемпіонат України та Кубок Закарпаття із дзюдо

Спорт 2017

У змаганнях беруть участь понад 600 спортсменів з усіх куточків нашої країни, а також із Молдови, Румунії, Чехії, Азербайджану та Бельгії.

На урочистому відкритті Чемпіонату учасників, тренерів, уболівальників, суддів привітав Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. “Надзвичайно приємно, що сьогодні в столиці закарпатської Срібної землі – в Ужгороді – зібралися відомі спортсмени з усієї України та з-за кордону. Дзюдо – один із найбільш популярних видів спорту, тут сьогодні присутні чудові хлопці і дівчата, які пропагують здоровий спосіб життя. Радий бачити президента Закарпатської федерації дзюдо Юрія Ігнтатка, а також Андрія Шерегія, Василя Ігнатка, Віктора Калініна та багатьох інших відомих спортсменів, які свої знання, досвід, уміння передають молодому поколінню. Бажаю спортсменам показати найкращі результати, стати чемпіонами цього турніру і всім гостям – приємного перебування в Ужгороді”, – сказав Богдан Євстафійович.

Після виступів, привітань на урочистостях – почалися поєдинки за нагороди у вагових категоріях серед чоловіків 46, 50, 55, 60, 66, 73, 81, 90, +90 кг; та жінок – 40, 44, 48, 52, 57, 63, 70, +70 кг.

Дзюдо ґрунтується на принципах японського бойового мистецтва і вважається не просто спортом, а системою виховання, яка гартує наполегливість, силу волі, повагу до інших. 28 жовтня відзначається Всесвітній день дзюдо.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах