24040
15:00 13.102019

Сотні бігунів та десятки кілометрів дистанції: у Мукачеві відбувся «Half Marathon 2019». ФОТО

Спорт 3266

Справжнє спортивне свято влаштували в парку «Перемога» : забіг, багато подарунків та бограч-паті

13 жовтня, у Мукачеві стартував «Mukachevo Half Marathon 2019». З самого ранку в парку «Перемога» запрацювало бігове містечко. На місці спортсмени готувались до забігу, а кухарі до бограч-паті. Участь у півмарафоні взяли не лише мукачівці, а й бігуни з інших міст краю та країни.

О 9:00 відбулося урочисте відкриття Мукачівського півмарафону, о 9:20 – старт дитячого забігу.
О 10:30 відбулися старти забігів на 10 та 21,1 км, о 10:50 – на 2 км.Через проведення півмарафону Mukachevo Half Marathon у неділю, 13 жовтня з 10 до 13 години перекрили частину вулиць міста. Зокрема це вулиці: Латорична, Грушевського, Пушкіна, Зріні, частини вулиць Парканія, Мудрого та Берегівська.


Mukachevo Half Marathon 2019 – проводиться для пропаганди фізичної культури, спорту та здорового способу життя, налагодження дружніх стосунків між спортсменами із різних регіонів України та країн-сусідів, популяризації легкоатлетичних пробігів, як найпростішої форми змагальної діяльності для усіх любителів бігу, як професійних спортсменів так і аматорів.

Цього року долучитися до півмарафону майже пів тисячі учасників, з різною фізичною підготовкою. Нагородження переможців відбудеться о 15:30. Призовий фонд заходу складає – 69 тисяч гривень, їх буде розподілено між переможцями усіх вікових категорій на кожній дистанції.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах