24110
13:03 15.102019

Ужгородці перемогли калушан і зазнали поразки від хмельничан

Спорт 3273

Минулого тижня ФК «Ужгород» провів два поєдинки у рамках Другої ліги України з футболу. 9 жовтня головна команда обласного центру Закарпаття приймала «Калуш», а через чотири дні у гостях зустрічалася із хмельницьким «Поділлям».

На поєдинок проти «Калуша» ужгородські футболісти виходили налаштованими тільки на перемогу. Колектив Василя Варги зумів зберегти свої ворота неушкодженими, а наприкінці першого тайму Артем Корольчук вивів нашу команду вперед. У другій половині зустрічі в обох колективів виникали моменти для взяття воріт, але змінити рахунок на табло не вдалося нікому. Фінальний свисток сповістив про мінімальну звитягу «Ужгорода» з рахунком 1:0.

На жаль, виїзд у Хмельницький успіхом для закарпатців не увінчався. Наша команда зазнала розгромної поразки з рахунком 3:0. Переломний момент матчу припав на екватор першого тайму: на 23-й хв. Віталій Каверін вивів «Поділля» вперед, а через три хвилини гості залишилися у меншості (за дві жовті картки був вилучений Юрій Дрозд). Ужгородці намагалися відновити паритет, але всі спроби були марними.

Натомість хмельничани у цій грі показали непоганий відсоток реалізації моментів. На 60-й хв. рахунок у зустрічі став 2:0 (гол в активі Ярослава Шпікули), а на 88-й – Арсентій Дорошенко збільшив перевагу своєї команди до трьох результативних ударів. Опісля гольових моментів не виникало, тож поєдинок завершився впевненою вікторією хмельничан – 3:0.

У турнірній таблиці групи А «Ужгород» перебуває на сьомій позиції (19 очок). Відставання від третього місця, яке займає рівненський «Верес», 7 залікових балів. Другим іде житомирське «Полісся» (28), а першою – тернопільська «Нива» (30).

Наступний поєдинок закарпатці проведуть 19 жовтня на виїзді проти рівненського «Вереса». Матч першого кола між «Ужгородом» та «Вересом», який відбувся 24 серпня на ужгородському стадіоні «Авангард», завершився мінімальною перемогою рівнян із рахунком 1:2. Тож тепер закарпатці спробують взяти реванш і збагатити свій очковий доробок на три залікові бали.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах