24631
14:34 12.112019

Завтра «Минай» зіграє товариський матч у Словаччині

Спорт 2118

У середу, 13 листопада, ФК «Минай» в рамках підготовки до двох останніх матчів Першої ліги цієї осені, з одеським «Чорноморцем» на виїзді та із «Оболонь-Бровар» вдома, проведе контрольний товариський поєдинок у Словаччині.

Наша команда відправиться у сусіднє Михайловце, щоб перевірити свої сили з командою «Земплін». Суперник «Минаю» – представник топ-10 Вищої ліги Словаччини. Гра відбудеться на їхньому стадіоні. Початок о 14.00 за українським часом, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

Звісно, у багатьох вболівальників виникло питання: чи варто проводити товариські поєдинки під час сезону? Це ж зайве навантаження для футболістів і чи не позначиться це на їхньому стані перед важливим виїзним поєдинком?

Про доцільність товариського матчу дуже чітко пояснив головний тренер ФК «Минай» Василь Кобін.

«Організувати товариський поєдинок під час сезону – така ідея вже давно була, – розповів наставник команди. – Мета – дати можливість пограти футболістам, які не мають багато ігрової практики. Наближається закінчення першої частини чемпіонату України, скоро почнуться збори і нам треба визначатися: з ким будемо продовжувати працювати, а з ким ні. У нас є ким грати, тому це не вплине на стан команди перед виїзною грою з «Чорноморцем». А ми хочемо ще раз перевірити можливості та стан футболістів, які є у нас в заявці». 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах