24935
13:11 1.122019

У Берегові відбувся нічний турнір з футзалу. ФОТО

Спорт 4880

Молодіжний осередок КМКС у Берегові організував нічний турнір з міні-футболу в залі, який проводився вчетверте. Матчі тривали цілу ніч упродовж 12 годин – з 21.00 вечора до 9.00 ранку.

Зал для змагань люб’язно надав спортивно-оздоровчий центр Закарпатського угорського інституту (директор Арпад Візауер).

Цього разу у поєдинках взяли участь 16 команд, а ще три були в запасі. Сліпий жереб поділив спортсменів на чотири підгрупи, з яких у подальший етап виходили перші дві з кожної. Далі грали на виліт. На цей раз не зберегли своє минулорічне чемпіонське звання юнаки Шаланок, не пробились разом з ними навіть у півфінал і попередні переможці двох перших турнірів – футболіста Вилка, хоч обидві команди продемонстрували швидку й комбінаційно-технічну гру.

Фортуна була на боці представників берегівської Дийди, які у фіналі в “суху” переграли суперника з Великої Бийгані – 4:0. Рахунок голам відкрив Патрік Мочан, а після технічно розіграної двоходівки результат подвоїв Шандор Мішак. Після штрафного удару першим встиг на добивання Чаба Боро, а переможну крапку в матчі поставив Крістіан Кіш – 4:0.

За “бронзу” змагались В. Береги й місцевий Берегвідийк. Сильнішими виявились господарі, серед яких виділявся Ференц Борто – він розписав у цій зустрічі хет-трик. Забігаючи наперед, скажемо, що нападник Берегвідийка став і кращим бомбардиром турніру – на його рахунку 19 забитих м’ячів. А зустріч за третє місце завершилась з рахунком 5:2 на користь міських футболістів.

Кращим гравцем турніру визнали Пийтера Буду з В. Бийгані, найнадійнішим стражем воріт став Янош Ціп з Дийди.

Відмінно відсудили 12-годинний нічний турнір арбітри Віктор Фединишинець та Даніел Чуха.

«Подібні змагання надзвичайно важливі, – каже Голосу Карпат капітан команди ТВ 21 з Ужгорода Гейза Ковач.- Вони дозволяють не лише бути завжди у формі, а й згуртовують спортсменів-аматорів, привчають до дисциплінованості й просто дають можливість відключитися від сірих буднів і трохи розважитись».

Як повідомив заступник голови молодіжного осередку КМКС Золтан Горват, такі своєрідні турніри, що не мають аналогів, планують проводити і в майбутньому, по ходу вдосконалюючи їх. До слова, такою ж популярністю, як цей нічний, користуються змагання рибаків, які теж організовує “молодіжка” КМКС, повідомляє Голос Карпат.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах