25074
13:25 9.122019

На Закарпатті стартував новий хокейний сезон

Спорт 7759

У суботу, 7 грудня, на ужгородській ковзанці «Ice Land» відбувся Кубок Закарпаття з хокею 2019. Усі поєдинки проходили у цікавій конкурентній боротьбі й тримали в напрузі зі стартового до фінального свистка.

Уже традиційно участь у обласних змаганнях беруть чотири команди: «Синевир», «Спартак», «Ужгородські вовки» та «Шахтарські барси». За регламентом Кубка області, ХК грали за коловою системою (кожен із колективів повинен був провести по три матчі). Переможцем турніру стала та команда, котра зуміла вибороти найбільше перемог.

Цьогоріч серйозна конкуренція за трофей розгорнулася між чинним чемпіоном («Ужгородськими вовками») та срібним призером («Шахтарськими барсами») чемпіонату Закарпаття сезону 2018/19.

На старті змагань «вовки» здолали «Спартак» (2:0), а «барси» у серії булітів були влучнішими за «Синевир» (основний час – 1:1). Опісля «Ужгородські вовки» перемогли «Синевир» (1:0), а «Шахтарські барси» – «Спартак» (2:0).

За підсумками двох турів «Ужгородські вовки» та «Шахтарські барси» мали у своєму активі по дві перемоги, тож доля золотих медалей вирішувалася в їх очному протистоянні. Поєдинок вийшов цікавим та інтригуючим. Обидві команди значну уваги звертали на надійну гру в обороні, тож великої кількості закинутих шайб уболівальники не побачили. Все вирішив один результативний кидок, який був на рахунку «Ужгородських вовків».

Таким чином, переможцями Кубка Закарпаття стали «Ужгородські вовки». Відзначимо, що в усіх трьох поєдинках тріумфаторам удалося зберегти свої ворота неушкодженими. Другими фінішували «Шахтарські барси», а третіми – синевирці, котрі у крайній грі турніру перемогли «Спартак» (2:0).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах