25105
11:49 11.122019

Футзальна команда з Верхнього Коропця перемогла на всеукраїнському турнірі

Спорт 1596

6–8 грудня в ужгородському СК «Юність» проходив Х Всеукраїнський благодійний турнір з футзалу «Кубок НОК УКРАЇНИ 2019 пам’яті Олімпійського чемпіона 1956 року Йожефа Беци».

У цьогорічному розіграші взяло участь 25 колективів: 16 команд U-11 (2009-2010 р.н.) та 9 дорослих команд.

Серед дитячих команд перемогу здобув ужгородський «Зінедін». Другими фінішували гравці СДЮСШОР 2009 Ужгород, а третіми – представники свалявського «Сузір’я 2010».

Традиційно, за дитячим турніром почалися змагання дорослих футзальних колективів. Знову, як і минулі роки, бажаючих взяти участь було багато і не тільки із Закарпаття, а й з Донеччини, Луганщини, Львівщини, Херсонщини, Хмельниччини, Житомирщини та Київщини. Після цікавих ігор двох групових раундів змагань, визначилися півфінальні пари: «Світ тепла» (В.Коропець) та «Медея» (Оріховиця), «Алекс плюс» (Мукачево) та «Беркут» (Мукачево).

Сповненими боротьби виявилися півфінальні ігри, де з мінімальною перевагою команда з Верхнього Коропця здолала минулорічного володаря трофею команду «Медея» (2:1), а у мукачівському дербі сильнішою стала команда «Беркут», яка тільки у серії післяматчевих пенальті здолала «Алекс плюс» (1:1, пен. – 1:2).

Не щастило «Алекс плюс» (Мукачево) й під час пробиття пенальті у боротьбі за бронзові медалі, де вони знову поступилися, але вже команді «Медея» (Оріховиця) з рахунком 4:5.

Фінальна гра була рівною та цікавою, насиченою на гольові моменти й гарну комбінаційну гру, але закінчилася з нічийним рахунком 1:1. Тож, переможця знову визначали післяматчеві пенальті, де доля посміхнулася гравцям команди «Світ тепла» з Верхнього Коропця, які забили на один гол більше, ніж «Бееркут» (Мукачево) – 5:4.

Переможцем Х Всеукраїнського благодійного турніру з футзалу пам’яті Олімпійського чемпіона 1956 року Йожефа Йожефовича Беци «Кубок НОК України 2019» стала команда «Світ тепла» (В.Коропець). Друге місце за командою «Беркут» (Мукачево). Третє місце посіла команда «Медея» (Оріховиця).

На урочистому нагородженні голова Асоціації футзалу Закарпаття Денис Близнець, представник відділення НОК України у Закарпатській області Анатолій Плєханов вручили переможцям та призерам дипломи, медалі, кубки й призи від партнерів і спонсорів заходу.

Асоціація футзалу Закарпаття

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах