25376
10:02 6.012020

В Ужгороді триває боротьба за головний трофей Чемпіонату області з хокею

Спорт 17124

4 та 5 січня, в Ужгороді на льодовій арені “Ice Land” (стадіон “Авангард”, вул. І.Франка) відбулися чергові матчі вже третього кола Чемпіонату області з хокею. У суботу на льоду зустрічалися Ужгородські вовки (капітан Сергій Ковач) та Спартак (капітан Валентин Семаков), а Шахтарські барси (капітан Томаш Митуля) змагалися з Синевиром (капітан Валентин Свалявчик). У першому матчі перемогу здобули лідери змагань – “Вовки” у не простій боротьбі перемогли з рахунком 3:2, а у другому – “Барси” також з мінімальним рахунком 2:1 вирвали перемогу у синевирців.

Не менш напруженими видались й недільні ігри. Протистояння “Ужгородські вовки” – “Синевир” закінчилося бойовою нічиєю 1:1, а барси переконливо перемогли “Спартак” 3:1. Таким чином турнірна таблиця станом на 05.01 має наступний вигляд:

Відтак Ужгородські вовки вже забезпечили собі вихід до фіналу змагань, а Синевиру та Шахтарським барсам ще належить розіграти путівку до ключової гри сезону. Хто стане чемпіоном Закарпаття, а хто споглядатиме фінальний поєдинок з глядацької трибуни? Вже скоро дізнаємося.

Василь Смага

uzhgorod.net.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах