25558
09:07 17.012020

«Минай» гратиме в Угорщині

Спорт 3617

У п’ятницю, 17 січня, ФК «Минай» проведе другий товариський матч в Угорщині – цього разу вони відправляться у Кішварду.

Там на «Минай» чекатиме клуб Вищої ліги цієї країни – ФК «Кішварда». Минулий сезон ця команда завершила на 10-му місці і ледь не вилетіла з еліти, в цьому справи набагато краще: після 16-го туру вони на 7-му місці.

Загалом, «Кішварда» за 16 матчів виграла 6, програла 8 та 2 звела внічию. До речі, команда дуже добре грає на рідному стадіоні – виграли 4 з 8 матчів. І це, між іншим, 2-ий показник у Вищій лізі. Одним словом, суперник досить серйозний.

Наразі кішвардці готуються до відновлення чемпіонату, який розпочнеться вже 25 січня. До речі, це клуб, добре знайомий для «минайців». 3 липня, перед початком чемпіонату в Першій лізі, уже відбувся товариський матч. Тоді наша команда поступилася 1:4 – єдиний гол у закарпатців забив Василь Пиняшко.

Відома «Варда» нашим вболівальникам і тим, що у їх складі грало чимало знайомих нам футболістів. І мова не тільки про Артема Мілевського та Антона Шиндера, а й про закарпатців Михайла Ряшка та Віктора Гея. Останній і досі грає за цей клуб. Окрім них, в Кішварді грає вихованець «Ворскли» Богдан Мельник, луцької «Волині» Роман Карасюк та Антон Кравченко, який перейшов у «Кішварду» з донецького «Олімпіка». Також за угорський клуб грає ексфутболіст «Дніпра» бразилець Андерсон Піко.

Також за угорський клуб грав і нинішній голкіпер «минайців» Андрій Черепко.

Що стосується нашої команди, то вони продовжать грати «під навантаженнями». «Минайці» відразу після повернення з Казінцбарцики не робили перерви у тренуваннях і продовжили заняття в Ужгороді. Команда тільки набирає форму і необхідний ігровий тонус. Проте є бажання взяти реванш за поразку від «Казінцбарцики». Тому матч обіцяє бути цікавим.

Матч розпочнеться 17 січня о 15.00 за українським часом, повідомляє інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини