25586
15:50 21.012020

Стартувало друге коло Ужгородської футзальної ліги

Спорт 4159

У суботу та неділю, 18–19 січня, у СК «Зінедін» відбулися ігри 8-го туру УФЛ сезону 2019/20.

Більшість матчів були результативними та видовищними. У 16 поєдинках команди забили 122 м’ячі. Значна частина ігор відбувалася за відчутної переваги однієї з команд, однак були й такі поєдинки, де доля переможця визначалася на завершальних хвилинах.

Суперліга (Зона Другої ліги України)

Лідери чемпіонату – «Ужнет» та «Медея» – синхронно здобули перемоги над командами із нижньої частини турнірної таблиці. «Ужнет» виявився сильнішим за «Патріота» (6:2), а «Медея» – за «Худльово» (8:5).

Центральною грою туру була зустріч третьої й четвертої команд Суперліги: «Беркут» та «Уж» подарували вболівальникам видовищний двобій з інтригуючою кінцівкою. За підсумками 30 зіграних хвилин на табло був паритет (3:3), однак у завершальні 10 хвилин зустрічі «Уж» дотиснув свого суперника й здобув перемогу з рахунком 5:3.

З одною перемогою в активі досі залишається «Юніпов». Минулого вікенду ця команда поступилася «Вопаку». Підсумковий рахунок зустрічі – 2:4.

Турнірне розташування команд:

  1. «Ужнет» – 22;
  2. «Медея» – 21;
  3. «Беркут» – 16;
  4. «Уж» – 12;
  5. «Худльово» – 8;
  6. «Вопак» – 7;
  7. «Патріот» – 4;
  8. «Юніпов» – 3.

Вища ліга

«Чокі» – єдина команда з усіх чотирьох дивізіонів УФЛ, котра завершила першу частину сезону зі 100-відсотковим показником (сім перемог у семи іграх). За період новорічно-різдвяних свят лідер чемпіонату не втратив своєї чудової форми і в першій грі 2020 року знову здобув перемогу. Із рахунком 7:2 головний претендент на титул здолав «Штурм».

У другому за силою чемпіонаті УФЛ точиться неабияка боротьба за 2–7-ме місця в турнірній таблиці. Відставання передостанньої команди від другої – 6 очок (а це всього дві перемоги). Тут зібралася когорта конкурентоспроможних команд, результати за участю яких назвати несподіваними важко.

У рамках 8-го туру «Трактор» переміг «Епіцентр» (3:1), «Дюшес» – «Кам’яницю» (8:5), а «Коритняни» – «Тімвір» (3:2).

Турнірне розташування команд:

  1. «Чокі» – 24;
  2. «Коритняни» – 13;
  3. «Тімвір» – 13;
  4. «Дюшес» – 11;
  5. «Штурм» – 10;
  6. «Трактор» – 10;
  7. «Кам’яниця» – 7;
  8. «Епіцентр» – 4.

Перша ліга

Ще минулого сезону «Лугош» та «Зіна» боролися за титул у Другій лізі, а тепер вони претенденти на чемпіонство в Першій. Матчі між цими командами – це завжди цікаво. Звітна гра винятком не стала. Вищезазначені футзальні колективи подарували вболівальникам яскравий та результативний поєдинок. На двох вони забили 8 голів. І все ж сильнішими виявилися гравці «Лугоша». Підсумковий рахунок на табло – 5:3.

Упритул до «Зіни» підібрався «Шипіт», котрий у рамках 8-го туру переміг «Ужнет+» (6:4). Досить несподівано завершилася гра між претендентом на нагороди («Будівельником») та колективом із нижньої частини турнірної таблиці («Октавою»). Останні виявили свої найкращі якості й довели гру до другої перемоги в сезоні (цього разу з рахунком 4:2).

Щодо четвертої зустрічі в цій лізі, то «Сторожниця» в результативному та безкомпромісному двобої здолала «Зінедін» (4:3).

Турнірне розташування команд:

  1. «Лугош» – 21;
  2. «Зіна» – 15;
  3. «Шипіт» – 14;
  4. «Будівельник» – 13;
  5. «Сторожниця» – 11;
  6. «Ужнет+» – 8;
  7. «Октава» – 6;
  8. «Зінедін» – 4.

Друга ліга

Стартовий тур другого кола в четвертому за силою дивізіоні УФЛ подарував нам чимало несподіваних результатів. «Імперія» та «КС Ужгород», котрі розташувалися на вершині турнірної таблиці, зазнали поразок. Якщо «КС Ужгород» поступився з мінімальним рахунком «Вовковому» (2:3), то «Імперія» зазнала розгромної поразки від «Брами» (1:5).

Інші два поєдинки були не менш результативними: «Баранинці» з рахунком 6:2 перемогли аутсайдера – «ОК ДЮСШ ФСТ Україна», а «Гермес» без проблем обіграв «Турбогаз» (5:1), який першу половину сезону завершив у верхній частині турнірної таблиці.

Турнірне розташування команд:

  1. «Імперія» – 16;
  2. «КС Ужгород» – 15;
  3. «Вовкове» – 14;
  4. «Брама» – 13;
  5. «Гермес» – 12;
  6. «Баранинці» – 11;
  7. «Турбогаз» – 10;
  8. «ОК ДЮСШ ФСТ Україна» – 1.

Як бачимо, в усіх чотирьох дивізіонах зберігається інтрига в боротьбі за трійку найсильніших. Попереду ще 6 турів, за підсумками яких і стануть відомі імена чемпіонів та призерів Ужгородської футзальної ліги сезону 2019/20.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах