25817
11:37 6.022020

«Минай» здобув перемогу в міжнародному товариському матчі

Спорт 3666

Вчора, 5 лютого, на штучному полі ужгородського стадіону «Авангард» відбувся товариський поєдинок між «Минаєм» та «Кошице».

Гра між учасником Першої ліги України та представником Другої ліги Словаччини проходила за відчутної переваги господарів і завершилася з рахунком 3:0. Результативними діями у складі закарпатського клубу відзначилися Максим Гавриленко (16), Владислав Микуляк (51) та Іван Капустей (81).

Вболівальники, котрі завітали на цю гру, могли стати свідками значно більшої кількості голів, однак в обох команд виникали проблеми з реалізацією моментів. Хороші нагоди для взяття воріт у складі «Минаю» мали: Вадим Страшкевич, Олег Маїк, Олександр Маткобожик, Анатолій Нурієв, Петро, Стасюк, Олександр Глагола,  Василь Пиняшко та Артур Карноза. До слова, наприкінці першої 45-хвилинки форвард «Минаю» – Олег Маїк – не реалізував пенальті (голкіпер «Кошице» парирував удар).

Звитяга над «Кошице» для команди Василя Кобіна стала п’ятою поспіль. Напередодні закарпатці перемагали «Дебрецен» (5:2), «Львів» (2:1), «Ужгород» (3:1) та пряшівський «Татран» (4:1).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах