25827
16:15 6.022020

Юні футболісти Закарпаття привезли нагороди зі Словаччини

Спорт 3768

У Пряшеві пройшов на минулих вихідних міжнародний дитячий турнір Adidas 4 Sport Cup, де взяли участь і закарпатські команди.

У наймолодшій категорії U8 участь брало вісім команд і половина з них були з Ужгороду: FSG, Зінедіна та дві команди Минаю. Всі учасники грали по коловій системі і після трьох днів змагань безумовним лідером став FSG (тренер Василь Ревта), які виграли всі свої матчі. За ними розташувалвся Зінедін під керівництвом Олега Мартинича, а Минай прийшов до фінішу четвертим.

У вікові категорії U9 серед шести учасників був один представник Закарпаття – Зінедін Ужгород. У груповому етапі, де всі грали один з одним, ужгородці стали другими і вийшли у фінал трьох, де перемогли Фрунзенець Мінськ та Прикарпаття Івано-Франківськ два рази по 2:0 і везуть додому золоті нагороди.

У наступній віковій категорії U10 виступав Минай. Підопічні Микити Гальчака вдало подолали груповий етап, зайнявши перше місце в групі (всього було дві групи по шість команд). Проте у півфіналі вони поступились Єврошпон Смига 0:2, а в грі за третє місце минайці програли угорському Дунканяр Регіо 1:2.

У віковій категорії U11 грав Фаворит Великий Березний, який у свої групі став четвертим з шести команд (всього було три групи). У плей-оф за 9-12 місця вихованці Івана Рогача поступились київській Дарниці-Авангард 4:5. А в грі за 11 місце березняни перемогли Сафі Пряшів 2:0.

У віковій категорії U12 брав участь Мункач, який на груповій стадії став п’ятим з семи команд. А в грі за 9 місце МФА зіграв внічию з ПАЛК Фаркасок 0:0, але поступився по пенальті 3:4.

У віковій категорії U13 заявився Зінедін двома складами. Перший склад з першого місця вийшов з групи (три групи по п’ять команд), у чвертьфіналі зіграв внічию з Сафі Пряшів 1:1 (по пенальті 3:4). Далі у плей-оф за 5-8 місця знову нічия з Юність Городище 1:1 (пенальті 3:4), а в грі за 7 місце зінедінівці переграли Морзе Стенья 2:1. Ось так, не програвши жодного матчу в основний час ужгородці стал сьомими.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Рахівщині сталася смертельна ДТП
08:45
Великий Четвер: відбувся чин омивання ніг військовим і День священства
08:30
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Всі новини