25991
12:02 18.022020

Підготовку до другої частини сезону «Минай» продовжить у Туреччині

Спорт 3295

17 лютого колектив з Ужгородщини вирушив до турецького міста Сіде на третій тренувальний збір.

У Туреччині головна футбольна команда Закарпаття пробуде до 2 березня. Протягом двох тижнів минайці зіграють щонайменше чотири спаринги. Закарпатці проводитимуть також по два тренування на день. Відзначимо, що працюватимуть наші футболісти на натуральних полях.

Уже найближчої п’ятниці, 21 лютого, «Минай» зіграє першу гру в Туреччині. Суперником буде третя команда Першої ліги Данії – «Виборг». Опісля колектив Василя Кобіна проведе товариські матчі з двома білоруськими командами (учасниками найелітнішого футбольного дивізіону країни). 23 лютого закарпатці зіграють із ФК «Мінськ», а 24-го – з ФК «Вітебськ». У минулому сезоні майбутні суперники «Минаю» зайняли 10-те й 13-те місця відповідно.

А на перший весняний день у закарпатців запланований товариський матч із конкурентом за нагороди в Першій лізі України – командою «Оболонь-Бровар». У першій частині сезону 2019/20 минайці та кияни провели два поєдинки: на виїзді закарпатці зазнали поразки (3:4), а от у рідних стінах здобули впевнену перемогу – (4:1).

Зазначимо, що напередодні вильоту до Туреччини «Минай» провів десятий товариський поєдинок у 2020 році. Утретє його суперником був ФК «Ужгород». Якщо у двох попередніх іграх тріумфувала команда, вища за класом (3:1 та 2:1), то 14 лютого представник Другої ліги України взяв реванш (1:2).

Попри низку гольових моментів, перша 45-хвилинка завершилася без забитих м’ячів, а ось після перерви арбітр зафіксував три результативні атаки. Точними пострілами у складі «Ужгорода» відзначилися Юрій Чонка та Адріан Пуканич. Єдиний гол минайців на рахунку Анатолія Нурієва.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах