3326
10:01 25.102016

Закарпатець виборов «срібло» на ЧУ з дзюдо

Спорт 1385

Змагання проходили 20-21 жовтня у Луцьку.

1

Збірна команда Закарпатської області на цих важливих змаганнях була представлена шістьма спортсменами: вихованцями Ужгородської районної (тренер Дмитро Смагін) та Закарпатської обласної (тренер Віктор Калінін) федераціями дзюдо.

Найкраще виступив Лев Смагін (категорія до 66 кг) — срібна медаль. Молодий та амбітний спортсмен впевнено крокував до фіналу, однак у вирішальному поєдинку зазнав поразки через задушливий прийом, який провів суперник. Сам спортсмен зізнається: прикро було зупинитись за крок до перемоги, але працюватиме й надалі, аби покращити свій результат.

Також варто зазначити, що двоє перспективних дзюдоїстів від районної федерації — Андрій Таран (категорія до 50 кг) та Іван Павлючок (категорія до 55 кг) показали можливо дещо гірший результат, однак теж достойно боролись. Андрій Таран боровся у категорії до 50 кг, тоді як у нього вага — 45 кг. Це далося взнаки. Він відразу потрапив на сильного суперника і припинив свої виступи. Іван Павлючок теж змагався у новій для себе ваговій категорії. У першому поєдинку він здобув перемогу, але далі поступився. Можу з усією впевненістю сказати, що ці хлопці мають майбутнє, якщо й далі продовжуватимуть посилено працювати», — таке тверде переконання має їх наставник Дмитро Смагін.

Що стосується інших дзюдоїстів, що виступали у складі збірної команди області, то Мартін Рошко (категорія до 73 кг) програв вже у стартовій сутичці і припинив свої виступи, Микола Чорнак (категорія до 55 кг) теж зазнав поразки відразу на старті, а Яна Шован (категорія до 57 кг) зуміла посісти 5 місце.

Загалом кількість учасників вражала, адже у кожній категорії змагались близько 40-50 учасників, – повідомляє інформаційний відділ Ужгородської районної федерації дзюдо.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах