3418
15:45 31.102016

Яскравий сезон легкоатлетів Тячівщини

Спорт 2053

27-29 вересня на стадіоні «Зірка» в м. Кропивницький (Кіровоград) пройшов Чемпіонат України серед команд ДЮСШ і СДЮШОФ з легкої атлетики серед юнаків 1999 р.н. та молодших спортсменів.

1477915962_legkoatlety

У змаганнях взяли участь і вихованці Тячівської ДЮСШ, які порадували тренерів гарними виступами. Зокрема, з бігу на 200 м с/п Тетяна Палінкаш завоювала «золото», вигравши у «срібної» призерки майже 100 м.

До речі, дівчина виграла і літній чемпіонат країни з бігу на 200 м с/п та 3000 м і була включена до складу збірної команди України для участі в Чемпіонаті Європи в м. Тбілісі, де спромоглася пробитися до фіналу і посіла восьме місце.

А ось на днях, 21-22 жовтня, Тетяна взяла участь у Чемпіонаті України з кросу в м. Біла Церква Київської області, де їй не було рівних з бігу на 4 кілометри, й вона була включена до складу збірної команди України для участі у Чемпіонаті Європи з кросу, який пройде в м. Чіоччіо (Італія) 11-12 грудня ц.р.

Хочеться відмітити також вихованця школи Андрія Гусара, який протягом року завоював дві бронзові нагороди і одну срібну в потрійному стрибку, включений до складу збірної команди України серед юніорів для участі в Чемпіонаті світу.

Готує спортсменів бригада тренерів – Віктор Михайлович Гусар та Віктор Вікторович Гусар.

В.Варга, директор

Тячівської ДЮСШ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах