3435
15:30 1.112016

Близько 50 найсильніших рапіристок України змагатимуться в Ужгороді

Спорт 2264

Присвячений пам’яті майстра спорту СРСР Поліни Ковач.

p3280531

Близько 50 найсильніших рапіристок України 1997 року народження і молодші змагатимуться протягом 2 днів, 1-2 листопада, в одному із залів спорткомплексу «Юність». Змагання проходитимуть у два тури: І тур- попередній, II- тур прямого вибування до фіналу. Переможці та призери змагань отримають медалі, грамоти, дипломи та кубки, а кращі спортсмени – цінні призи від спонсорів змагань.

Учасників турніру, тренерів та вболівальників вітали представники влади краю – заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, а також голова Закарпатської обласної федерації з фехтування Михайло Пантьо.

Олександр Білак передав вітання від міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, побажавши спортсменам успіху, хороших результатів, перемог.

«Те, що в Ужгороді відбуваються такі змагання, передусім свідчить про високий рівень закарпатської школи фехтування. Тож бажаю учасникам, які приїхали на Закарпаття, боротися до останнього і показати хороші результати» – сказав Олександр Павлович.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах