3695
10:31 20.112016

Грозний: Футбол на Закарпатті, швидше за все, відродиться з Другої ліги влітку

Спорт 3329

Головний тренер тбіліського «Динамо» В’ячеслав Грозний вважає, що сім’я Шуфричів з наступного року може відродити професійний футбол на Закарпатті.

31382473_%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b9-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b5%d1%80

Про це він розповів в інтерв’ю Sport Arena.

«З керівництвом «Говерли» я спілкуюся постійно. У нас хороші, нормальні людські відносини. І я також реально розумію, що відбувається в економіці і в житті. Команда не вилетіла. І власник клубу пропонував піти на реструктуризацію, наш штаб прийняв ці умови. І 90% футболістів теж пішли і підписали документи на реструктуризацію боргів.

Але відсотків десять не погодилися на це. Деякі почали судитися, хтось почав писати в УЄФА, це робили агенти Маріуса Нікулае і ще хтось. Я не клубний працівник, я тренер. Просто не всі нюанси до кінця знаю. Хоч мені теж доводилося зустрічатися з агентами і вмовляти їх, щоб їх клієнти йшли на реструктуризацію, інакше ніхто нічого не отримає.

Ось ці 10%, за якими там певні люди хотіли погодуватися, зробили так, що сьогодні «Говерла» не грає в прем’єр-лізі. Це вони судилися і не давали нам можливості заявляти гравців, з нас знімалися очки. Це вони блокували можливість розвитку футболу на Закарпатті, саме вони, ті люди.

Можу сказати, що Нестор Шуфрич і його сім’я, вони футболом займалися, і будуть займатися, тому що це їхня батьківщина. Крім Шуфрича ніхто гроші в професійний футбол на Закарпатті не вкладав. Треба бути чесним і нормальним.

Футбол буде на Закарпатті. Швидше за все, він почнеться з другої ліги влітку, я так думаю. Все одно футбол відродиться і 100% там буде. Я постійно спілкуюся і є надія, що там і інфраструктурна складова буде відповідати тому рівню, щоб через певну кількість часу команда увійшла в прем’єр-лігу. Вона увійде, там буде 16 команд, і вона гідно представить закарпатський футбол», – вважає В.Грозний.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини