3698
11:50 21.112016

Закарпатські каратисти вибороли 5 золотих медалей на Всеукраїнському турнірі

Спорт 3426

18-19 Листопада в Тернопільському спорткомплексі «Політехнік» пройшов відкритий Всеукраїнський турнір пам’яті Кушнірика Віталія Богдановича з Кіокушин-кан карате серед дітей,юнаків,юніорів,дівчат,чоловіків та жінок. У якому взяли участь 15 команд з різних куточків України більше 200 учасників.

p_174614_12_slidertop2

Це традиційний щорічний турнір високого рангу, який зазвичай збирає практично всіх найсильніших спортсменів країни Української Федерації Кіокушин кан карате-до, та інших федерацій кіокушин карате.

Найсильніше враження від змагань, що завершились – високий спортивний рівень, жорстка конкуренція і прекрасна організація та проведення. Безкомпромісні сутички (особливо фінали) нікого не залишили байдужими.

Всього брало участь у чемпіонаті більше 200 спортсменів з 15 команд. Все це радує і свідчить про те, що кіокушин-кан карате в Україні має серйозні перспективи. Проведені чемпіонати в спортивному плані стають все цікавішими, конкурентнішими, а значить і привабливішими для учасників, їх наставників і, звичайно ж, глядачів. І тут чітко простежується поліпшення роботи клубів у регіонах, а також зростання популярності карате в Україні. Акцент робиться на розвиток горизонтальних зв’язків і клубів в областях, підвищуються вимоги до роботи тренерів, інструкторів і суддів, організаторів клубних турнірів в Україні.

Спортсмени Мукачівського молодіжного клубу кіокушин-кан карате «Яструб» (тренер – Матьковскі С., І дан)

Мукачево традиційно представляли 13 спортсменів і у надважких поєдинках вибороли

8 нагород:

П`ять золотих: Копич Дмитро, Канчій Михайло, Олексик Едуард, Канчій Іван, Яцура Станіслав.

Одна срібна нагорода: Моцинець Сергій. (фінал з Канчій Михайло;

2 бронзові нагороди: Кампов Іван, Попович Олександр.

Та також Тютченко Антон та Бисага Юрій. За Волю До Перемоги!

З особливою гордістю хочеться відмітити виступи Копича Дмитра Так, у категорії Копича Дмитра 8-9 до 30 кг. загальна кількість бійців була 38 осіб. І тільки постійна наполеглива праця на тренуваннях дозволила гідно вистояти всі відбіркові поєдинки, та гідно виступити на цих змаганнях і заняти Перше Місце…

Майстерність Моцинця Сергія та Канчія Михайла в яких було 25 учасників в цій ваговій категорії, не залишили суперникам жодних шансів, і у фінальному двобої визначили між собою перше, та друге місця. Та також в категорії 10-11 до 30 кг загальна кількість бійців була 18 осіб,де посів бронзову нагороду Кампов Іван.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах