3719
15:01 21.112016

Ужгородські баскетболісти за повного домінування здобули важливі перемоги. ФОТО

Спорт 4118

19-20 листопада в обласному центрі Закарпаття відбулися поєдинки I ліги (група «Захід») чемпіонату України з баскетболу між командами «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» та «Ірбіс» (Чернівці).

img_3345

Ужгородські баскетболісти в обох поєдинках повинні були брати максимум очок, адже їхній опонент за складом значно поступається. Перевага господарів була помітна зі старту першої гри. Суперник ж навпаки – припускався багатьох помилок і, у порівнянні із закарпатцями, майже не ніс особливої загрози. Вже після першої зіграної чверті колектив Зубковського зумів відірватися на відстань 16-ти очок.

Якщо в господарів майже все виходило, то гості ніяк не могли віднайти своєї гри і відпускали суперника на більшу відстань. Після великої перерви рахунок на табло був 60:24 і відкритим питанням залишалося тільки те, з яким гандикапом ужгородці отримають перемогу. Такий комфортний рахунок дозволив господарям поексперементувати зі складом. І це на якість гри ніяк не вплинуло. І в підсумку за повного домінування «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» здобув ефектну перемогу – 114:52.

Наступного дня картина на майданчику не змінилася. Без особливих зусиль господарі переграли чернівецьких суперників, котрі собі в актив можуть занести хіба що перші 5 хв. гри, коли рахунок залишався рівним. Згодом закарпатський колектив прогнозовано почав нарощувати перевагу. Після другої 10-хвилинки команда Зубковського була попереду – 55:33.

Гості так і не віднайшли у собі сил, аби хоча б на деякий час відновити інтригу. А господарі тим часом сповна відчули гру і тішили незначну кількість вболівальників вдалими відборами, ефектними передачами та не менш захоплюючими кидками. Фінальна сирена у другому поєдинку зафіксувала звитягу ужгородського БК – 106:55.

Олег МИКИТА, фото автора

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах