3797
09:02 29.112016

Стало відоме ім’я володаря Ліги Чемпіонів Закарпаття

Спорт 1832

У неділю, 27 листопада, в Іршаві відбувся фінальний поєдинок ЛЧ Закарпаття сезону 2016 р.

dsc_8999

До головного поєдинку турніру вдалося пробитися «Колосу» (Кам’янське) та ФК «ім. Федора Медвідя» (Нове Давидково). Обидві команди пройшли нелегкий шлях до цього двобою і поступатися у такій грі ніхто не хотів.

Поєдинок виявився захоплюючим і тримав у напрузі протягом 90 хв. Уже на 4-й хв. гравець «Колосу» Василь Симканич завдав потужного удару з-за меж штрафної, з яким не впорався кіпер суперника, і кам’янські футболісти повели в рахунку. Але перевага номінальних господарів довго не тривала. На 12-й хв. Юрій Варга віддав на Качура, і Євген точним ударом встановив паритет – 1:1. Та на цьому зупинятися новодавидківці не схотіли, і ще до перерви зуміли відзначитися вдруге: після стандарту вдало зіграв Михайло Калій.

Після перерви пристрасті на футбольному полі не згасли. Команди тішили глядачів цікавою грою. Активніше розпочали другу 45-хвилинку футболісти «Колоса» і створили два небезпечні моменти, але відзначитися не вдалося. Згодом кам’янські гравці провели перспективну атаку, після якої м’яч опинився у сітці воріт, та на думку асистента арбітра, був офсайд. Тож рахунок залишився незмінним. Таке рішення викликало чимало запитань.

Під завісу зустрічі гострих моментів побільшало. Спочатку на вістрі були номінальні господарі, та м’яч у ворота вперто не ліз. А перед фінальним свистком новодавидківці могли рахунок подвоїти, та вихід віч-на-віч з воротарем не реалізував Андрій Сироватко.

У підсумку ФК «Ф. Медвідя» здобуває важку перемогу 2:1 і вдруге поспіль виграє Лігу Чемпіонів Закарпаття.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах