3822
09:18 30.112016

Закарпатці провели контрольну зустріч за ФК «Полтава»

Спорт 1521

Екс-гравці виноградівського «Севлюша» знаходяться на оглядинах у першоліговій команді з Полтави.

16845665_%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b9-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b5%d1%80

ФК «Полтава» в рамках підготовки до чвертьфіналу Кубка України з футболу провів контрольний поєдинок проти охтирського «Нафтовика». Обидві команди очікує непросте випробування в чвертьфінальній грі. Полтавчани гратимуть проти «Шахтаря», а нафтовики прийматимуть «Динамо».

Матч став можливістю для обох тренерів перевірити в бою своїх підопічних, які мають недостатньо ігрової практики, зокрема в першому таймі полтавські ворота захищав Олександр Мусієнко. Також на полі зявились два новачки, які знаходяться на оглядинах, закарпатці Андріан Пуканич та Ігор Ловска, які другу половину сезону провели у складі «Севлюша» і допопогли йому здобути срібні нагороди чемпіонату та Суперкубок Закарпаття.

Команди грали у відкритий футбол. У першому таймі ініціатива була на боці полтавського колективу, про що свідчать і два забитих м’ячі. Спочатку Воронченко ударом зі штрафного відкрив рахунок – 1:0. Закріпив перевагу Єгор Іванов: він отримав пас з глибини поля і підступним ударом перекинув голкіпера «Нафтовика» і доставив «шкіряний» в сітку воріт – 2:0

У другому таймі ініціатива перейшла до гостей, які швидко відіграли 2 м’ячі. Спочатку Войцеховський пройшов по правому флангу зробив передачу на Сондея, який в дотик відправив м’яч у ближній кут воріт – 2: 1. а через кілька хвилин все той же Сондей зрівняв рахунок – 2:2. До кінця гри команди більше не змогли скористатися своїми можливість. 2:2 – бойова нічия в контрольному поєдинку.

Lobda.at.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах