3843
15:00 4.122016

Як ужгородки словачок перегравали

Спорт 1725

У суботу, 3 грудня, на Карпати Арені ГК «Карпати» провів товариську гру із пряшівським «Бемако».

img_3475

«Карпати» – «Бемако» – 29:18 (15:9)

«Карпати»: Яблонська-Бобаль, Воронько, Шеламова; Сухецька 7, Мелекесцева 5, Гичка 5, Фурманець 4, Білик 3, Компанієць 2, Лезінська 2, Попович 1, Кильч.

Словацьким гандболісткам першим вдалося відкрити лік забитим м’ячам. На таке в закарпаток була своя відповідь – чотири результативні кидки і «карпатівки» попереду – 4:1. На перших хвилинах гості намагалися далеко не відпускати своїх суперниць, але довго стримувати натиск підопічних Петровького «Бемако» не зумів.

Швидкі атаки, котрі «карпатівки» завершували точними кидками, злагоджена робота в захисті, а також вдалі комбіційні дії забезпечили ужгородкам відчутну перевагу в рахунку. Вже після тридцяти зіграних хвилин «Карпати» були попереду – 15:9.

На старті другого тайму після коректив тренера пряшівські гандболістки зуміли декілька м’ячів відквитати. Та такий перебіг подій господарок не влаштовував. Відійшовши після серії помилок, закарпатки взяли ініціативу до своїх рук. І після цього не було навіть натяку на позитивний успіх словацьких спортсменок.

Ця гра дала можливість Петровському перевірити найближчий резерв – час, аби показати свої можливості мали воротарі Воронько та Шеламова і ті гравчині, які в чемпіонаті та єврокубках мають мало ігрового часу. Також ужгородки напрацьовували нові комбінації і просто подарували хорошу гру для своїх уболівальників, яких, як для товариської зустрічі, зібралося чимало.

А на черзі матчі жіночої Суперліга України, в яких «Карпати» 8-9 грудня прийматимуть тернопільський «Економ-Університет». Нагадаємо, що ужгородський ГК в чемпіонаті йде другим, маючи в активі 16 очок. Лідер чемпіонських перегонів – львівська «Галичанка, в активі котрої 20 залікових балів.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини