3876
17:02 5.122016

На Закарпатті відбувся турнір на честь Олександра Філіпа

Спорт 3508

2-4 грудня в спорткомплексах «Юність» та «Зенедін» проходив ІX міжнародний дитячий турнір на честь видатного закарпатського тренера Олександра Філіпа серед гравців 2007 року народження та молодших.

dsc_9969

Загалом позмагатися приїхало 26 команд, серед яких не тільки українські команди, але й колективи з Польщі та Словаччини. Після виснажливих матчів групового етапу до 1/4 фіналу вдалося вийти двом представникам Закарпаття. А саме: «Мункачу» та «Зінедіну».

Обом колективам вдалося пройти й цю стадію. Ужгородці виявилися сильнішими за «Дінамік-2» (Київ), а мукачівці переграли «Динамік» (Київ). А ось пройти стадію півфіналу обом представникам Срібної Землі не вдалося. Та все ж один колектив у головному поєдинку турніру від Закарпаття все ж був. Омріяну путівку вдалося вибороти «Мункачу», котрий у серії пенальті дотиснув ДЮСШ Мостиська. «Зінедін» в 1/2 фіналу поступився «Мієлецу», а у грі за третє місце здолав ДЮСШ Мостиська.

У фінальній грі закарпатці не змогли зламати опір суперника, і зазнали мінімальної поразки. Тріумфаторами турніру стала ДЮСШ Мостиська.

Щодо індивідуальних нагород, то і тут не обійшлося без закарпатців. Андрій Коцан («Зінедін») став кращим воротарем. Представники «Мункача» Микола Гоблик та Генадій Сіксай отримали кращого півзахисника та кращого гравця відповідно.

На цьому футбольні баталії не завершилися. Перед нагородженням відбувся традиційний товариський матч вихованців Олександра Філіпа, де зустрілися команди 1984/1973 та 1991 років народження. Поєдинок виявився багатий на забиті м’ячі. Звитягу з рахунком 7:4 вдалося здобути команді 1991 року народження. Голи забивали: хет-трік Бобаль та один Винничук, у переможців – хет-рик Пиняшка, дубль Пустовіта, та по одному взятті воріт Лободи та Ловски.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах