3895
12:26 7.122016

Мукачівці представили Україну на чемпіонаті світу з кіокушинкай карате

Спорт 1565

p_174955_7_slidertop23-4 грудня, в спортивному палаці Культури і Спорту, Болгарія (Варна) пройшла 5-та Відкрита Першість світу з кіокушинкай карате серед юнаків, дівчат, юніорів та юніорок з куміте.

Участь у змаганнях прийняли 666 спортсменів з 33 країн світу.

Збірна України була представлена 4 організаціями, які входять до складу в KWU (Kyokushin World Union – Всесвітнє Об’єднання Кіокушин) – Kiokushin-Kan, Shinkiokushin, IFK, KWF.

Турнір для бійців вийшов непростим, рівень боїв, в порівнянні з попередньою першістю світу KWU, значно виріс. Кожна медаль турніру по-справжньому завойована! Кожен спортсмен показав свою майстерність і справжній дух кіокушина.

Мукачівський Клуб Кіокушин-кан карате-до «Яструб» (тренер – Матьковскі Сергій, 1-дан) до складу збірної нашої країни делегував 5 спортсменів.

Бронзову Нагороду турніру виборов Русин Юрій. Хочеться відмітити високий рівень спортсмена який гідно пройшов, 1- поєдинок проти спортсмена з Турції, а наступний –отримав перемогу над спортсменом з Японії- лідерів змагань. Увійшов до 1/4 фіналу і нажаль поступився спортсмену з Росії.

Ватага Даніїл показав хороший результат,як для такого рівня змагань,і увійшов у 5 сильнійших бійців цієї категорії юніорів. Пройшов 2 кола (Польша,Африка) змагань і нажаль за вихід у півфінал поступився спортсмену з Росії.

Євтушенко Максим одразу ж потрапив на спортсмена з Японії. Достойно вів свій поєдинок. Максим показав свій дух і характер,показав свою волю до перемоги…

Боклах Віктор прийняв участь на такому рівні змагань вперше! Пройшов перше коло змагань (Литва), але поступився спортсмену з Росії,який вже не одноразово ставав призером чемпіонатів такого рівня. Хочеться відмітити його хороший результат і прагнення бути чемпіоном! Думаю, ви ще не одноразово почуєте прізвище цього спортсмена на Всесвітній Арені.

Дяків Сергій, нажаль у першому колі змагань поступився спортсмену з Росії.

p_174955_1_slidertop2 p_174955_4_slidertop2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах