3919
17:52 11.122016

Хокейний сезон на Закарпатті відкрито

Спорт 1797

10-11 грудня, відбулося відкриття VI хокейного сезону Закарпаття.

dsc_6881

Боротьба на льоду між командами тривала впродовж двох днів. Першого – на ковзанці зустрілися «Ужгородські вовки» та «Спартаківці». Протистояння тривало довго, жодна з команд не хотіла здавати позиції. Тому після трьох періодів, які завершилися з рахунком 4:4, було призначено овер тайм: п’ять хвилин додаткового часу. Проте і вони не стали вирішальними. Переможця довелося визначати за допомогою булітів. Під час яких вирішальну шайбу у ворота суперника загнав спартаківець під № 55 Ігор Мельніков. Гра завершилася з рахунком 6:5 на користь команди «Спартак».

Цікаво, що цьогоріч до складу команди-переможця ввійшли два нові гравці: №14 – Павол Масарик та №27 Станіслав Овчаренко.

Пан Станіслав зізнався, що вийти на лід його заохотив власний син, котрий уже чотири роки є членом закарпатської дитячої хокейної команди. Нині Станіслав Овчаренко грає на позиції захисника у команді «Спартак», раніше ж займався вільною боротьбою.

Непоганий результат показав і юний хокеїст під №5 Олександр Рябець, котрий почав грати в хокей наприкінці минулого сезону. В учорашньому поєдинку він забив свою першу шайбу, що пророкує йому перспективне майбутнє у розвитку закарпатського хокею.

У неділю, за планом, на лід вийшли «Шахтарські Барси» і «Синевир». Уже з першого періоду лідерські позиції зайняли останні, завдяки шайбі, яку у ворота «барсів» загнав капітан команди-суперника  під № 27. Останній, а відтак і переможний, бал «синевирівцям» здобув Роберт Берцик, котрий грає під №10.

Поєдинок між командами «Синевир» – «Шахтарські Барси» завершився з результатом 2:0. Хоча «барси», направду, вели достойну гру до останньої хвилини, інформує iceland.com.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах